Έρχεται το ΣΚΑΪ 24;

1


Η μέτρια έως κακή πορεία του φετινού προγράμματος του ΣΚΑΪ δεν πτοούν τους επικεφαλής του καναλιού για μια νέα επένδυση που αφορά στο στήσιμο τηλεοπτικού σταθμού με ενημερωτικό πρόγραμμα. 

Τουλάχιστον εδώ και μια πενταετία εξετάζεται το εγχείρημα της υλοποίησης του ΣΚΑΪ 24 ενός αμιγώς ενημερωτικού τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος θα εκπέμπει σε 24ωρη βάση ενημερωτικό πρόγραμμα με εκπομπές και δελτία ειδήσεων, αλλά και κάποια ντοκιμαντέρ. Όπως δηλαδή ήταν το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον πρώτο καιρό της λειτουργίας του. 

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτησία του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το ΑΡΤ για την εξαγορά της συχνότητας του τηλεοπτικού σταθμού.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν είχε ακουστεί ότι θέλει ο Καρατζαφέρης να απεμπλακεί από τα ΜΜΕ για να υπάρχει η σχετική φημολογία. Πάντως, το ΑΡΤ εξακολουθεί να είναι ένα κανάλι με ισχυρό (σε σχέση με τα άλλα περιφερειακά κανάλια) πρόγραμμα το οποίο διαφέρει από την "τυποποίηση" του Blue Sky και του Action 24 που είναι λες και βλέπεις ενημερωτική εκπομπή πανελλαδικού καναλιού με φτωχό budget

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !