ΜΠΑΧΑΛΟ: Στον ΑΝΤ1 οι σημερινοί αγώνες του Μουντιάλ - Στον αέρα οι επόμενες ημέρες...

10


Τα σοβαρά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ είχαν ως συνέπεια να μεταδοθούν από τον «ελεύθερο» ΑΝΤ1 παιχνίδια του Μουνιάλ 2022 που αρχικά είχαν προγραμματιστεί για τη συνδρομητική πλατφόρμα και τελικά θα πραγματοποιηθεί η «μεταφορά» όλων των αναμετρήσεων στον ελεύθερο ΑΝΤ1.

Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων του Μουντιάλ του Κατάρ:

12.00: Μαρόκο-Κροατία

15.00: Γερμανία-Ιαπωνί

18.00: Ισπανία-Κόστα Ρίκα

21.00: Βέλγιο-Καναδάς

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τους επόμενους αγώνες ...

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί δεν μεταφέρουν τους αγώνες στο Μακεδονία TV; Το έχουν εντελώς παρατήσει αυτό το κανάλι. Μια εκπομπή των Ηλιάκη - Ράπτη που επρόκειτο να βγει, γνωρίζετε πότε θα γίνει η πρεμιέρα της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν επιτρεπεται. Δεν εχει πανελλαδικη αδεια

      Διαγραφή
    2. Εγώ συμφωνώ απόλυτα να παίζουν οι αγώνες Κατάρ στον ΑΝΤ1 TV και δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε ΑΝΤ1 Plus, για να δούμε τον αγώνα.

      Διαγραφή
    3. Και το Euro πέρσι πως το έδειχνε τότε;

      Διαγραφή
  2. Μιλαμε δωσανε 9 μυρια για τα δικαιωματα και δεν δινουν το ελαχιστο για τεχνικη αναβαθμιση προκειμενου να μην κολλαει και να μην πεφτει η πλατφορμα. Τι περιμενε δηλαδη ; Εδω κολλαει ωρες ωρες με 100 ατομα μεσα στο προγραμμα του plus . Με χιλιαδες που μπαινουν την ιδια ωρα θα πηγαινει απροβληματιστα; Την γλυτωνει και η ΕΡΤ που βγηκε να δικαιολογησει τα δικαιολογητα που δεν πληρωσε για τα δικαιωματα αυτα που επρεπε και παρολιγο να μην βλεπει ο κοσμος το μουντιαλ σε πανελλαδικο δικτυο ενω πληρωνουμε την ΕΡΤ ακομα και σε μερη που δεν υπαρχει τηλεοραση λες και η προσφορα της δημοσιας τηλεορασης στον κοσμο εχει να κανει μονο με το οικονομικο αποτελεσμα και οχι με την ψυχαγωγια και την καλυψη μεγαλων αθλητιων διοργανωσεων που παραδοσιακα προσεφερε (Ολυμπιακοι αγωνες, μουντιαλ κλπ κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα με το Αντ1+. Ούτε κολλάει ούτε με πετάει έξω και η εικόνα του είναι πολύ καλή. Ίσως σε εκείνους που κολλάει να μην έχουν καλό wi fi . Δική μου εκτίμηση γιατί πριν κάνω αναβάθμιση είχα το ίδιο πρόβλημα με το netflix.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχεις γιατι όλοι τωρα το βλέπουν απο τον ΑΝΤ1 . Οταν έπαιζε μονο στον ΑΝΤ1+ υπήρχε το θέμα.

      Διαγραφή
  4. Δεν φταίνε μόνο οι συνδρομητές και οι ταχύτητες που έχουν στο διαδίκτυο. Η πλατφόρμα χρειάζεται αναβάθμιση. Είναι μεγάλος ο αριθμός αυτών που θέλουν να δουν τα παιχνίδια και δεν το αντέχει. Κόλλαγε και πριν τα παιχνίδια με πολύ λιγότερους συνδρομητές μέσα. Αυτά θα έπρεπε να τα έχουν προβλέψει πριν τα παιχνίδια. Ήδη τους διαμαρτύρονταν κόσμος επειδή κόλλαγε στις σειρές και στις ταινίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι απατεώνες έβαλαν τον κόσμο να πληρώσει τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !