Κάνιε Γουέστ: Ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter και του έδωσε πίσω τη «φωνή» του

0




Η εξαγορά του Twitter από τον Έλον Μασκ ολοκληρώθηκε και ο Κάνιε Γουέστ βρήκε ξανά ένα μέσο για να «μιλήσει».

Μετά τον αποκλεισμό του λογαριασμού του στο Instagram και το Facebook, λόγω των αντισημιτικών σχολίων που έκανε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο ράπερ δεν είχε την ευκαιρία να «επικοινωνήσει» με τους ακόλουθούς του.

Ο Έλον Μασκ ωστόσο, φρόντισε για αυτό και μάλιστα, ενημέρωσε το κοινό του ράπερ με μια ανάρτησή του. «Ο λογαριασμός του Ye's επανήλθε στο Twitter, μετά την εξαγορά. Δεν με συμβουλεύτηκαν, ούτε με ενημέρωσαν», έγραψε.

Φαίνεται πως οι δύο άνδρες διατηρούν φιλικές σχέσεις, καθώς συχνά ο Έλον Μασκ αναφέρεται στον ράπερ σε αναρτήσεις του.

Τα αντισημιτικά σχόλια του Κάνιε Γουέστ

Σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, ο 45χρονος ράπερ υποστήριξε αρχικά ότι δεν είναι αντισημίτης επειδή είναι και ο ίδιος Εβραίος, «όπως το αίμα του Χριστού».

Ωστόσο, στη συνέχεια άρχισε να αναλύει το πώς ο εβραϊκός λαός ελέγχει όλες τις εκφάνσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Ο Γουέστ κατηγόρησε μάλιστα τους «Εβραίους σιωνιστές» για τις πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με το πώς η πρώην σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν και ο πρώην φίλος της Πιτ Ντέιβιντσον κάνουν σεξ μπροστά σε ένα τζάκι.

«Οι Εβραίοι έχουν κάνει κτήμα τους τη φωνή των μαύρων» είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Είτε είναι μέσα από εμάς, που φοράμε το πουκάμισο Ralph Lauren, είτε έχουμε έναν Εβραίο μάνατζερ, είτε έχουμε υπογράψει σε μια εβραϊκή ομάδα μπάσκετ, είτε κάνουμε μια ταινία σε μια εβραϊκή πλατφόρμα, όπως η Disney. Σέβομαι αυτό που έχει κάνει ο εβραϊκός λαός και το πώς ένωσε τους ανθρώπους του», ενώ τόνισε πως τα εβραϊκά μέσα ενημέρωσης τον απέκλεισαν.

The Kanye 'Ye' West Interview With Piers Morgan


Όταν ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν του επισήμανε ότι τα ρατσιστικά σχόλια παραμένουν ρατσιστικά είτε έχουν ως αποδέκτες Εβραίους, είτε Μαύρους, – τους δικούς του ανθρώπους, όπως είπε χαρακτηριστικά- είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ανθρώπων, ο ράπερ επέμεινε στους ισχυρισμούς του:

«Ναι γνωρίζω ότι είναι ρατσιστικό το σχόλιο. Γι’ αυτό το έκανα. Πολεμώ τη φωτιά με τη φωτιά» είπε μεταξύ άλλων, αναφερόμενος σε σχόλιό του ότι πρέπει να πεθάνουν οι Εβραίοι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !