The Crown: Έξαλλοι στο Μπάκιγχαμ για επεισόδιο που δείχνει τον Κάρολο να θέλει να «φάει» την Ελισάβετ

0

 



Στο Παλάτι πάντως, σύμφωνα με την Daily Mail, επικρατεί αναβρασμός ενόψει της 9ης Νοεμβρίου που ξεκινάει η 5η σεζόν του «The Crown» στο Netflix. Και αυτό γιατί ο Κάρολος παρουσιάζεται να συνωμοτεί για να εκδιώξει την βασίλισσα Ελισάβετ. 


Φίλοι της βασιλικής οικογένειας και πηγές από το Μπάκιγχαμ καλούν μάλιστα σε μποϊκοτάζ της σειράς, καθώς χαρακτηρίζουν αναληθή και άδικα τα όσα δείχνει η επιτυχημένη σειρά του Netflix. Το κομμάτι του σεναρίου στο «The Crown» που έχει ενοχλήσει το Παλάτι είναι αυτό που δείχνει τον τότε πρίγκιπα Κάρολο να ασκεί πιέσεις στον πρωθυπουργό Τζον Μέιτζορ, προσπαθώντας να εξαναγκάσει τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ, σε παραίτηση.


Από την πλευρά του πάντως ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τζον Μέιτζορ πήρε θέση για το ζήτημα και δήλωσε στην Mail on Sunday ότι αυτή η συνάντηση που διαδραματίζεται στο «The Crown» δεν έγινε ποτέ. «Όλες οι συνομιλίες που βλέπετε στην οθόνη είναι εντελώς φανταστικές και ορισμένες σκηνές έχουν δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου για δραματικούς και εμπορικούς σκοπούς» λέει επίσης. 


Στο επίμαχο επεισόδιο, που πρόκειται να προβληθεί στις 9 Νοεμβρίου, ο Κάρολος παίρνει ώθηση από μια δημοσκόπηση εφημερίδας που δείχνει ότι το 47% των υπηκόων της Βασίλισσας υποστηρίζει την παραίτηση. Αυτή η ιστορία βασίζεται σε μια πραγματική δημοσκόπηση του 1990, αλλά με μια κρίσιμη διαφορά. Στην πραγματική, το 47% δήλωσε ότι η βασίλισσα θα πρέπει να παραδώσει τον θρόνο «κάποια στιγμή» στο μέλλον.


Πηγή: Daily Mail 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !