Ηλίας Ψινάκης - Αννίτα Πάνια: Πότε θα βγούν στον αέρα του MEGA;

0


Η πρωτότυπη εκπομπή που έκανε στο διαδικτυακό του κανάλι ο Ηλίας Ψινάκης κέρδισε πάρα πολλούς που μπήκαν «Στο γηροκομείο» του και πέρασαν πολύ καλά… αλλά πάρα πολύ καλά! Η επιτυχία μάλιστα του ανατρεπτικού αυτού project κέρδισε και τη διοίκηση του MEGA που αποφάσισε να προβάλλει τα επεισόδια στον τηλεοπτικό του αέρα.

Ωστόσο ο Ηλίας Ψινάκης όχι μόνο δεν… επαναπαύτηκε στο «Γηροκομείο» του αλλά ετοιμάζει το επόμενο βήμα του με συνεργό την Αννίτα Πάνια και όπως εκτιμάται θα κερδίσουν και πάλι μεγάλη μερίδα του κοινού.

Πρόκειται για ένα talk show… που δεν θα έχει καμία σχέση με τα κλασικά και γνωστά talk show.

Πρόκειται για μία εκπομπή… που δεν θα έχει καμία σχέση με τις κλασικές εκπομπές.

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται δηλαδή για ένα ακόμα πρωτότυπο project με την υπογραφή του Ηλία Ψινάκη και τη σύμπραξη της Αννίτας Πάνια που ανεβάζει την… ανατροπή σε άλλα επίπεδα. Οι δυο τους λοιπόν θα έχουν έναν καλεσμένο, αλλά η συζήτηση θα είναι τόσο… χαλαρή και ανατρεπτική που δικαιολογημένα αναμένεται να μην είναι… βαρετή. Ένα ακόμα πρωτότυπο στοιχείο είναι ότι θα έχει «ριάλιτι ματιά», που σημαίνει ότι δεν θα είναι… στιλιζαρισμένη κατά τη συνηθισμένα πρότυπα αλλά οικοδεσπότες και καλεσμένοι θα κινούνται… και θα μιλάνε… άνετα με τις κάμερες να τρέχουν να τους ακολουθούν σε ό,τι πουν και κάνουν. Τα γυρίσματα δεν θα γίνονται σε κάποιο στούντιο, αλλά σε φυσικούς χώρους, ακόμα και εξωτερικούς ώστε να καταγράφονται οι συναντήσεις και συνομιλίες χωρίς διακοπές.

Πάντως, πριν από λίγες ημέρες που είχα επικοινωνήσει με τον Ηλία Ψινάκη μου είχε διευκρινίσει πως «πρόκειται για ένα πολύ ανατρεπτικό project που ετοιμάζουμε με την Αννίτα και αν βγει σε τηλεοπτικό αέρα θα είναι από το MEGA.» 

Η συμφωνία με το MEGA βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αν όλα πάνε καλά τότε τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, Ηλίας Ψινάκης και Αννίτα Πάνια θα καλωσορίσουν τους τηλεθεατές στο καινούργιο ανατρεπτικό τους project που δεν θα ακολουθήσει τα… στερεότυπα ενός late night talk show, αλλά σκοπεύει να ταράξει τα τηλεοπτικά «ύδατα» και σίγουρα… θα δημιουργήσει αίσθηση! Άλλωστε, ακόμα και αν δεν γίνει η… mega-λη συνεργασία το project θα βρεθεί και πάλι στο διαδικτυακό κανάλι του Ψινάκη, όπου έχει κερδίσει πολλούς «συνδρομητές», αλλά κυρίως, φανατικούς θεατές.

Γράφει ο Γρηγόρης Μελάς ( newsit)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !