MAESTRO με την "ωραιοπάθεια" του Παπακαλιάτη...

2




Με μεγάλη ανυπομονησία παρακολούθησα χθες την πρεμιέρα της νέας σειράς του Mega ¨ΜΑΕΣΤΡΟ¨. Είναι πολύ σημαντικό να βγαίνουν σε τέτοιες εποχές νέες σειρές, τουλάχιστον σε ότι αφορά την παραγωγή την σκηνοθεσία και την εικόνα που βγάζουν.

Βέβαια ένα ολόκληρο σύστημα έπεσε να μας πείσει ότι πρόκειται για την υπερπαραγωγή που δεν πρέπει να χάσουμε...

Ο Παπακαλιάτης επέστρεψε κι αυτό από μόνο του είναι μιας είδηση, ωστόσο επέστρεψε με το "ΕΓΩ"  και την "ωραιοπάθειά" του από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ξεκίνησε η σειρά. Ναι, εκεί που η "μικρή" ηθοποιός ερωτεύεται τον 40χρ. και  μας διηγείται ότι στο νησί δεν έρχονται "ωριαίοι " και εμφανίζεται ο Παπακαλιάτης , αλλά και εκεί που κάνει βόλτα και συναντά την Καβογιάννη στο μαγαζί... Χαλάρωσε αδελφέ, εσύ και ο Μπραντ Πιτ(τραγικό).

Το σύστημα αλλά και η πλύση εγκεφάλου του MEGA, έκανε δουλειά.  Σαρωτικά νούμερα σε μια ζώνη που "δεν είχε τίποτα άλλο να δεις". Εκ το ασφαλούς πρεμιέρα που ωστόσο όλοι μας περιμέναμε.

Η συνέχεια ίσως μας εκπλήξει...

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η αλήθεια είναι ότι πέρα από αισθητική, ωραία μουσική, ωραία φωτογραφία, ωραίο μονταζ, η σειρά τουλάχιστον όσο αφορά το πρώτο επεισόδιο δεν έδειξε πλοκή. Μόνο κάποια πολύ τετριμμένα όπως ένας γκέι γιος που ο πατέρας δεν το σηκώνει, μια γυναίκα που τις τρώει από τον άντρα της και ένας Παπακαλιάτης που φυσικά τον ερωτεύεται η ωραιότερη κοπέλα του νησιού. Τα νούμερα ήταν πολύ παραπάνω από όσο άξιζε πραγματικά η σειρά. Ελπίζω να μας εκπλήξει σεναριακά από το επόμενο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τιγκα στα κλισε το σεναριο του ''Μaestro''. Προσωπικά το βρήκα προβλέψιμο και βαρετό και ήμουν από αυτούς που δεν είχαν χάσει επεισόδιο από το ''Κλεισε τα μάτια'' κοντά 20 χρόνια πριν και μου άρεσε και η πρώτη του ταινία το ''Αν'' πριν μια δεκαετία.

    Αλλα έλεος η μανία του να κάνει τον παίδαρο που τον ερωτεύονται μάνες, κόρες κι αδερφές. Και να ελεγες οτι ηταν κανας κούκλος. Ακομα και στα νιατα του απλα συμπαθητικος ηταν. Στις υπόλοιπες παράλληλες πλοκές του σήριαλ όλα τα κλισε. Η καταπιεσμένη νοικοκυρά που τρώει ξύλο από τον άντρα της, οι καταπιεσμένοι gay που κρύβουν τη σχέση τους, οι χωριανοι που κρύβουν ανομολόγητα πάθη κτλ κτλ κτλ...

    Φυσικα σε μια ιδιωτική τηλεόραση που ειναι τιγκα στις κλισε 2ωρες, 3ωρες και 4ωρες σαπουνοπερες το ''Maestro'' με την προσεγμένη εικονα και παραγωγη του φανταζει αξιοπρεπέστατο αλλά σε σχέση με το σπρώξιμο που έφαγε επικοινωνιακά ως ''αριστούργημα'' το πρώτο δείγμα ηταν ο ορισμός του ''οπου ακους πολλα κερασια, κρατα μικρο καλαθι''. Να δουμε αν βελτιωθει στα επομενα 8 επεισοδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !