«Γδύνεται» ξανά στο Instagram - «Γι' αυτό φερόταν έτσι ο πατέρας σου» της γράφουν

0


Παρά τα σχόλια που λαμβάνει, τις προτροπές των θαυμαστών της να είναι πιο προσεκτική με τα social media και τους γιους της, που δεν θέλουν καν να τη βλέπουν, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνεχίζει τις προκλητικές δημοσιεύσεις.

Η ποπ σταρ δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει το κορμί της γυμνό στο Instagram. Ενώ θα περίμενε κανείς να την ταρακουνήσουν οι δηλώσεις των γιων της, που ανέφεραν ότι είναι απογοητευμένοι με τη συμπεριφορά της, εκείνη δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τη γνώμη τους.

Ούτε όμως, η ανησυχία του κοινού της φαίνεται να την απασχολεί. Σχεδόν κάθε εβδομάδα, η «πριγκίπισσα της ποπ» δημοσιεύει μια γυμνή της φωτογραφία, κυρίως απο τις επισκέψεις της στην παραλία.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει στην ακτή γυμνή, φορώντας μονάχα ένα κόκκινο καπέλο. Έχει φροντίσει να καλύψει τα απόκρυφα σημεία του σώματός της με μερικά emoji σε σχήμα λουλουδιού.

Για ακόμα μια φορά, οι ακόλουθοί της στο Instagram προσπάθησαν να «της βάλουν μυαλό», με τα σχόλιά τους, αναφέροντας πως «πρέπει να σκεφτεί τα παιδιά της», αφού αυτά δήλωσαν σε συνέντευξη πως δεν νιώθουν άνετα με τις πράξεις της.

Επίσης, ενώ κάποιοι αρχικά την επιβράβευαν για το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρεται για κανέναν και ζει πλέον τη ζωή της ελεύθερη, αυτή τη φορά δεν δείχνουν να έχουν την ίδια γνώμη.

Βλέποντας τη συμπεριφορά της να παραμένει η ίδια και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να «εκτίθεται», κάνουν λόγο για πιθανά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία πρέπει να ερευνήσει. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πως «τώρα καταλαβαίνουν γιατί ήταν τόσα χρόνια σε υποχρεωτική κηδεμονία». 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !