Eurovision 2023: Αυτή η χώρα δεν θα συμμετέχει φέτος

1


 

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κυκλοφόρησαν για τη μη συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στη Eurovision του 2023! Νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε πως η βαλκανική χώρα δεν έχει εκπρόσωπο στο Liverpool. 

Η ανακοίνωση έγινε από τον διευθυντή του ΜΤV, Marjan Cvetkovski.

Για πρώτη φορά μετά την ανεξαρτησία, η Βόρεια Μακεδονία δε θα πάρει μέρος στη μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση στην Ευρώπη. – Ναι, δεν θα συμμετάσχουμε στη Eurovision!

Δεν έχουμε πληρώσει το τέλος εγγραφής. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ρεύμα και το υψηλό κόστος, που θα προκληθεί από το ταξίδι και τη διαμονή στη Μεγάλη Βρετανία. Λόγω αυτής της κατάστασης, όλα τα έξοδα έχουν μειωθεί, οπότε ακόμη και αυτά που έπρεπε να πληρωθούν για τη συμμετοχή μας στη Eurovision 2023 τα προωθήσαμε για να πληρωθεί το ρεύμα.

Οι λόγοι που οδήγησαν στη λήψη αυτής της απόφασης φαίνεται να είναι αφενός η ενεργειακή κρίση και η συνεπακόλουθη ύφεση που βιώνουμε δυστυχώς όλοι μας, αλλά και το υψηλό κόστος που θα πρέπει να δαπανηθεί προκειμένου η χώρα να εκπροσωπηθεί επάξια και με μία συμμετοχή που θα κερδίσει τελικά το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Όπως δήλωσε το MTV, τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να καλυφθούν οι υψηλοί λογαριασμοί ρεύματος.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !