Ο ερωτικός τηλεφωνικός διάλογος Καρόλου και Καμίλας θα παρουσιαστεί στη νέα σεζόν του «Crown»

0



Το «Crown» επιστρέφει με νέα σεζόν, στην οποία θα προβληθούν πολλά από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα που συνέβησαν στη βασιλική οικογένεια. 

Ένα από αυτά είναι και το περιβόητο ερωτικό τηλεφώνημα του τότε πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, όταν ακόμη εκείνος ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είναι γνωστό ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με την παραγωγή του Netflix λόγω της προβολής πολλών προσωπικών στιγμών και ίσως αυτό σταθεί ακόμη μία αφομή να επέλθει νέα ρήξη.

Βασιλιάς Κάρολος και Καμίλα είχαν συνομιλήσει πολλές φορές μέσω τηλεφώνου, αλλά ο παρακάτω διάλογός τους το 1989, ήταν αυτός που διέρρευσε.

Το τηλεφώνημα, που έλαβε από τα μέσα ενημέρωσης τον τίτλο «Tampongate», δημοσιεύτηκε στον ξένο Τύπο λίγα χρόνια μετά, το 1993, οπότε και αποκαλύφθηκαν οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Καρόλου, ο οποίος είχε ηχογραφηθεί κρυφά.

Διαβάστε τον διάλογο ανάμεσα στον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα

Κάρολος: Θέλω να ζήσω μέσα στο παντελόνι σου ή κάτι τέτοιο. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο!
Καμίλα: (γέλια) Σε τι πρόκειται να μεταμορφωθείς, σε βρακί; (Σε αυτό το σημείο και οι δύο γελούν)
Κάρολος: Ή θα μπορούσα να είμαι ένα Tampax (μάρκα ταμπόν). Αυτή θα ήταν η τύχη μου!
Καμίλα: Είσαι ένας ηλίθιος, τι θαυμάσια ιδέα.
2793896


Ο Ντομινίκ Γουέστ, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του ηθοποιού Τζος Ο' Κόνορ στο «Crown» ως Κάρολος, είχε τις ενστάσεις του για τη συγκεκριμένη σκηνή.

«Θυμάμαι ότι σκέφτηκα πως ήταν κάτι τόσο άσχημο και βαθιά ντροπιαστικό για εκείνη την εποχή» είπε ο 53χρονος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Weekly και συνέχισε: «Αν σκεφτεί κανείς για το αν πρέπει να το αναπαράγεις, αυτό που συνειδητοποιείς είναι ότι το φταίξιμο δεν ήταν αυτών των δύο ανθρώπων, που ήταν δύο εραστές και είχαν μια ιδιωτική συζήτηση. Γίνεται σαφές τώρα το πόσο επεμβατική και αποκρουστική ήταν η αφοσίωση του Τύπου σε αυτό, ότι το τύπωσαν αυτολεξεί και μπορούσες να καλέσεις έναν αριθμό και να ακούσεις την πραγματική κασέτα» κατέληξε ο Γουέστ.

Τον προβληματισμό του για αυτό είχε εκφράσει και ο Τζος Ο' Κόνορ, λέγοντας σε δηλώσεις του: «Όταν μου πρόσφεραν το ρόλο, μία από τις πρώτες μου ερωτήσεις ήταν – βασικά το παρουσίασα ως δεδομένο – ότι δεν θα κάνουμε τηλεφωνική κλήση για ταμπόν».

Όσα θα δείξει η 5ης σεζόν του «Crown»

Καθώς ετοιμάζεται να συμπληρώσει 40 χρόνια στον θρόνο, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' (Ιμέλντα Στόντον) θυμάται μια βασιλεία που άντεξε εννέα πρωθυπουργούς, την έλευση της μαζικής τηλεόρασης και τη δύση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Ωστόσο, νέες δυσκολίες διακρίνονται στον ορίζοντα. Η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και η μεταβίβαση της κυριαρχίας στο Χονγκ Κονγκ σηματοδοτούν μια ριζική αλλαγή στη διεθνή τάξη και επιφυλάσσουν εμπόδια αλλά και ευκαιρίες. Τα προβλήματα όμως βρίσκονται προ των πυλών.
ffdsfdsf

Ο πρίγκιπας Κάρολος (Ντόμινικ Γουέστ) πιέζει τη μητέρα του να του επιτρέψει να πάρει διαζύγιο από την Νταϊάνα (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι), γεγονός που προκαλεί μια συνταγματική κρίση για τη μοναρχία. Φήμες κυκλοφορούν, καθώς είναι εμφανές ότι το αντρόγυνο ζει πλέον χωριστά, ενώ, με τη δριμύτερη κριτική των ΜΜΕ, η Νταϊάνα αποφασίζει να πάρει τον έλεγχο της δικής της ιστορίας και παραβιάζει το οικογενειακό πρωτόκολλο, κυκλοφορώντας ένα βιβλίο που υπονομεύει τη στήριξη της κοινής γνώμης για τον Κάρολο και αποκαλύπτει τον διχασμένο Οίκο του Ουίνδσορ.

Οι εντάσεις αναμένεται να κορυφωθούν με την εμφάνιση του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ (Σαλίμ Ντάου), ο οποίος αποζητά τη βασιλική αποδοχή και θέλει να αξιοποιήσει τα πλούτη και τη δύναμή του για να εξασφαλίσει για τον ίδιο και τον γιο του, Ντόντι (Χαλίντ Αμπντάλα), μια θέση στους κόλπους των γαλαζοαίματων.



Οργή στο Μπάκιγχαμ για τη νέα σεζόν που θα παρουσιάζει τις τελευταίες ώρες της Νταϊάνα

Την «οργή» του Παλατιού φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει το Netflix, αφού ανακοίνωσε πως η νέα σεζόν του «Crown» θα παρουσιάζει τις τελευταίες στιγμές της πριγκίπισσας Νταϊάνα, πριν από τον θάνατό της στο Παρίσι.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση για τον επόμενο κύκλο της σειράς, τα επόμενα επεισόδια θα καλύψουν όλες τις τελευταίες ημέρες που έζησε η «πριγκίπισσα του λαού», μέχρι το τραγικό δυστύχημα στη γαλλική πρωτεύουσα τον Αύγουστο του 1997.

Ωστόσο, η υπηρεσία streaming έχει ήδη δεχτεί έντονη κριτική από πηγές που βρίσκονται στο Μπάκιγχαμ, με τους βασιλικούς εκπροσώπους να τονίζουν πως όσα παρουσιάζονται στη σειρά, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !