Ο Γιώργος Αμούτζας αποκαλύπτει τι θα συμβεί στον «Σασμό»

0



Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον «Σασμό».

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Νικηφόρο μίλησε στο «Happy Day» και ανέφερε τι θα συμβεί στον ήρωά του στα επόμενα επεισόδια.

«Ο Νικηφόρος φαίνεται ότι ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω, θα το κάνει μόνο για τη μητέρα του. Δεν κάνει πίσω γενικά. Δεν θέλει να έρθουν σε ρήξη η Βασιλική με τον Μαθιό», είπε αρχικά.

«Τα συναισθήματα αυτού του παιδιού εκτωνόνονται. Υπάρχει κορύφωση σε όλο αυτό το μυστικό, γύρω από τον δολοφόνο του πατέρα του. Πλέον, πραγματικά θέλει απαντήσεις και ψάχνει την αλήθεια», συμπλήρωσε.

Όσο για τη συμπεριφορά του Μαθιού απέναντι στον Νικηφόρο, δήλωσε: «Τα πράγματα θα γίνουν πιο ενδιαφέροντα από τώρα και στο εξής. Ο Μαθιός χειρίζεται με πολύ λεπτές ισορροπίες τον Νικηφόρο. Δεν τον κοροϊδεύει, ούτε του λέει ψέματα, απλά τον κατευθύνει ενάντια στους Βρουλάκηδες. Άσχετα από την απάντηση για τη δολοφονία, τα πράγματα θα φουντώσουν στο χωριό μας. Οι δυο οικογένειες θα πρέπει να κοιτάξουν πώς θα προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους».


Για τη σχέση του Νικηφόρου με τον Μανώλη, ο Γιώργος Αμούτζας δήλωσε πως τα δύο αγόρια παραμένουν ενωμένα. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι δύσκολο για τον Μανώλη να του πει την αλήθεια.

«Ο Νικηφόρος είναι πάντα δίπλα στον κολλητό του. Τον στηρίζει, τον βοηθάει και αυτό θα κάνει και τώρα. Αν τόσο καιρό ήταν δύσκολο να του πει την αλήθεια, τώρα είναι ακόμα πιο πολύ», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και εξήγησε πως δεν έχει πλέον, πολύ ελεύθερο χρόνο για αυτή. Μάλιστα, είναι ελεύθερος.

«Η ζωή μου έχει πολύ λιγότερο ελεύθερο χρόνο πλέον. Στον δρόμο με αναγνωρίζουν με το όνομα "Νικηφόρος". Είμαι καλά, έχω δίπλα μου τους φίλους μου. Αν συμβεί να ερωτευτώ, συνέβη. Δεν το επιδιώκω όμως. Γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου με πράγματα που αγαπώ και με κάνουν να νιώθω καλά. Μου αρέσει να κάνω το πρώτο βήμα στο φλερτ, ο άνδρας είναι ο κυνηγός και δεν πρέπει να χαθεί αυτό», είπε αρχικά.



«Το δέχομαι το φλερτ, αλλά μετά προτιμώ να χειριστώ εγώ τα πράγματα. Αυτό που ψάχνω είναι ο χαρακτήρας. Πρέπει να ταιριάζουμε πραγματικά. Αυτό που έμαθα από την όποια εμπειρία μου είναι ότι δύο άνθρωποι πρέπει να είναι μαζί για να κάνουν ο ένας τη ζωή του άλλου πιο εύκολη», συμπλήρωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !