Γιώργος Λιάγκας: Αν αρχίσουμε και σφαζόμαστε μεταξύ μας, για το ποια εκπομπή το κάνει καλύτερα...

0



Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Πέμπτης θέλησε να ξεκαθαρίσει σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη για την υπόθεση στον Κολωνό με τον βιασμό της 12χρονης και τις φωτογραφίες που έλαβε.


«Θέλω να πω και κάτι, επειδή βλέπετε ότι χειρίζομαι την ιστορία όσο πιο ψύχραιμα μπορώ. Επειδή είμαι και άνθρωπος και το συναίσθημα καμιά φορά ξεχειλίζει και βγαίνει πάνω από τη δημοσιογραφική μου υπόσταση και οντότητα. Στην υπόθεση αυτή το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να σφάζομαι εγώ με τον Τάσο για το ποιος κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Μην το κάνετε αυτό, είναι λάθος. Εδώ είμαστε όλοι απέναντι σε μία ρυπαρή και βρωμερή ιστορία. Αν αρχίσουμε και σφαζόμαστε μεταξύ μας, για το ποια εκπομπή το κάνει καλύτερα, ποιος δικηγόρος υπερασπίζεται καλύτερα, είναι το μεγάλο λάθος, χάθηκε η υπόθεση. Είναι πολύ ωραίο να σφάζομαι εγώ με τον Τεργιάκη κάθε ημέρα και τα τέρατα να λειτουργούν ανεξέλεγκτα. Μην το κάνετε αυτό

 Επειδή γίνονται και παρανοήσεις και φταίω εγώ πολλές φορές. Κάνω αυτή τη δουλειά, υπηρετώντας και το lifestyle περίπου 30 χρόνια. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν έχω ζητήσει ποτέ από δικηγόρο δικογραφία. Ποτέ. Κι αν το έχω κάνει, να βγει οποιοσδήποτε δικηγόρος και να το πει. Δεν έχω ζητήσει ποτέ δικογραφία. Ούτε έχει σταλεί από εμένα δικογραφία. Όμως μαθαίνω στοιχεία του ρεπορτάζ. Με παίρνουν και μου τα λένε.

Και επειδή είπα κάτι χθες, και παρεξηγήθηκε, και οφείλω να το πω. Τη μικρή την έχω δει και είναι ένα αγγελούδι, είναι ένα κοριτσάκι 11-12 ετών, ένας μίσχος. Το έχω δει στα social media τα δικά της, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ παλιότερα. Δεν έχω δει σε καμία περίπτωση, όλα αυτά που καταγγέλλονται, δηλαδή τις πράξεις. Όμως μου έρχεται ρεπορτάζ.

Κι όταν χθες σας είπα ότι δεν ήταν η φάτσα του 53χρονου στη φωτογραφία και μου έρχεται κείμενο ότι υπήρχε η φάτσα. Ήταν στοιχείο του ρεπορτάζ που έλεγε ότι στις φωτογραφίες που υπάρχουν και στα βίντεο φαινόταν η φάτσα του τέρατος. Δεν έχω καμία πρόσβαση σε καμία δικογραφία. Όχι τώρα, ποτέ δεν είχα. Να το ξεκαθαρίσω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !