Κατερίνα Διδασκάλου: «Είναι βαριά η καλογερική κι εγώ είμαι κοσμικός άνθρωπος»

0




Συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου και αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και περιέγραψε την εμπειρία που βίωσε η ίδια στο γυναικείο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης και τη σχέση της με την ηγουμένη Θέκλα.

Τον Αύγουστο η ηθοποιός έζησε μια εβδομάδα στο γυναικείο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης στο Ρέθυμνο, πλάι στην ηγουμένη Θέκλα, προκειμένου να βοηθηθεί για τον ρόλο της στη σειρά.

Όσο για το αν θα μπορούσε να ασπαστεί τον μοναχισμό, δήλωσε: «Είναι βαριά η καλογερική, που λένε. Δεν θα μπορούσα να το κάνω μόνιμα, είμαι κοσμικός άνθρωπος. Είχα το καλοκαίρι στην Κρήτη περιοδεία, στο Ρέθυμνο και είχα πάει άλλη μια φορά στο μοναστήρι, όχι για να μείνω, ως επισκέπτρια, το 2016. Και μου άρεσε. Οπότε τους είπα "θα με δεχτείτε;" και έτσι έγινε».

«Εκεί μου έμαθαν οι μοναχές να βάζω το μαντίλι. Έχει συγκεκριμένη τεχνική. "Να προσέχεις να μην έχεις πολλές δίπλες" μου έλεγαν οι γλυκούλες μου. Είμαι τυχερή. Τυχαία έρχονται στη ζωή μου πολύ ωραίοι άνθρωποι, όπως η ηγουμένη Θέκλα του μοναστηριού», συμπλήρωσε.


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, εξακολουθούν να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τη μοναχή Θέκλα. «Έχουμε επικοινωνία, είναι πολύ φωτισμένος άνθρωπος», είπε αρχικά.

«Γνώρισα και μια μοναχή εκεί, στο μοναστήρι, που πήγε 17 χρονών να μονάσει και της είπε η ηγουμένη Θέκλα "κοριτσάκι μου, να τελειώσεις πρώτα το σχολείο". "Εγώ θέλω να μείνω εδώ", της απάντησε η μικρή. "Ναι, θα το τελειώσεις όμως" και μόλις τελείωσε το σχολείο της είπε, "ωραία, τώρα θα πας και πανεπιστήμιο". "Και τι θα κάνω; Θέλω να σπουδάσω θεολογία", είπε η μικρή. "Όχι, η θεολογία είναι βίωμα. Θα κάνεις Φιλοσοφική να μπεις στην αρχαία ελληνική γραμματολογία", τη συμβούλεψε η ηγουμένη. Και έχει κάνει η μοναχή αυτή δύο μεταπτυχιακά. Και εξακολουθεί να είναι μοναχή γιατί αυτό θέλει. Θα μπορούσε κάποιος καλοθελητής να πει "μα αυτό δεν είναι επικίνδυνο, να τη διώξει από το μοναστήρι;". Και σου απαντάει η Θέκλα "μα αυτή το ήθελε. Στο μοναστήρι δεν πρέπει να μείνεις με το ζόρι, αλλά από επιλογή". Πως να μην την θαυμάζω αυτή τη γυναίκα;», εξήγησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !