Η «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» έρχεται με νέο επεισόδιο...

0



Οι τρεις συνονόματες ηρωίδες που δημιούργησαν με το απαράμιλλο χιούμορ τους ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, ζουν ξεκαρδιστικές καταστάσεις, απρόοπτα και παρεξηγήσεις στο νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που έρχεται απόψε, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στις 21:00 στο MEGA.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Ξυπνάει και βλέπει δίπλα της έναν άντρα που δεν αναγνωρίζει, τον Ηλία. Τηλεφωνεί στην Μπέτυ τρομοκρατημένη. Δεν θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ. Ο Ηλίας είναι σίγουρος ότι η γυναίκα δίπλα του ονομάζεται Κατερίνα. Η Μαίρη και ο Ηλίας προσπαθούν να δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μιμίκα εισβάλλει στο σπίτι της φίλης της, της Μαίρης, και του Γιώργου. Είναι πολύ θυμωμένη με τον Πέτρο, ο οποίος την απειλεί με χωρισμό. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος χτυπάει το κουδούνι. Ακολουθούν σκηνές ζηλοτυπίας, με τη Μαίρη και τον Γιώργο να βρίσκονται άθελά τους στη μέση του καβγά.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Ο Κώστας ψάχνει αναστατωμένος τη μητέρα του, που δεν απαντά στο τηλέφωνο. Η Μαίρη προσπαθεί να τον καθησυχάσει, όμως ο πανικός δεν σταματά. Οι δυο τους καταλήγουν να ψάχνουν φωτογραφίες της Ντίνας για να στείλουν σήμα εξαφάνισης.

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης

Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !