Σταύρος Τσουμάνης για τους Παγιδευμένους: Όλοι οι ήρωες έχουν να αντιμετωπίσουν συνεχώς κάτι καινούριο

0



Ο ηθοποιός μιλά για τον ήρωά του και τους λόγους που τον ώθησαν να έχει αυτή την αντιδραστική συμπεριφορά που τον οδήγησε σε παράνομα μονοπάτια.  

Φέτος είστε Παγιδευμένος στον ΑΝΤ1 σε έναν ρόλο ιδιαίτερα απαιτητικό. Τι σας εξιτάρει σε αυτή τη σειρά;

«Το ίδιο το σενάριο. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Η πλοκή του είναι γρήγορη και με κρατάει από την ώρα που διάβασα το πρώτο επεισόδιο μέχρι σήμερα».

Οι ήρωες χωρίς να το γνωρίζουν είναι μπλεγμένοι σε μια ιστορία που είναι ουσιαστικά ένας μεγάλος ιστός.

«Το κυριότερο χαρακτηριστικό αυτής της παραγωγής είναι ότι όλοι κρύβουν κάτι το οποίο, είτε το θέλουν είτε όχι, αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται. Γιατί όλοι είναι ύποπτοι ή μπλεγμένοι με κάποιο τρόπο στην κεντρική ιστορία και όλοι έχουν μερίδιο».


Υποδύεστε τον Θοδωρή Μαρκέτο, έναν νεαρό ιδιαίτερα αντιδραστικό στη συμπεριφορά του που έμπλεξε σε σκοτεινό μονοπάτια.

«Έρχεται σε σύγκριση με τον επιτυχημένο αδελφό του, που είναι εισαγγελέας και του είναι βαρύ να το αντιμετωπίσει στην ηλικία που είναι. Έχει χάσει τη μητέρα του και δεν έχει πάρει την αγάπη που θα ήθελε από τον πατέρα του. Όλοι κάνουν λάθη, όμως αυτός είναι αυτοκαταστροφικός και δεν κάνει μόνο κακό στον εαυτό του αλλά πληγώνει και τους γύρω του»·

Γιατί ο πατέρας του τού ρίχνει ευθύνη για τον θάνατο της μητέρας του;

«Η μητέρα του ήταν άρρωστη, καρκινοπαθής. Ο πατέρας του θεωρεί ότι η γυναίκα του στενοχωρήθηκε με τα μπλεξίματα που είχε ο μικρός γιος τους και πέθανε επειδή η υγεία της υποτροπίασε. Δεν του το έχει συγχωρήσει και ρίχνει την ευθύνη στον Θοδωρή. Είναι για εκείνον το εύκολο θύμα. Από την άλλη ο Δημήτρης είναι για τον Σπύρο ο τέλειος γιος. Οπότε το χάσμα είναι τεράστιο, σχεδόν αγεφύρωτο. Ο ένας είναι πρότυπο και ο άλλος το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Γι’ αυτό και ο πατέρας του όταν ο Θοδωρής κατηγορήθηκε για τον φόνο της Μυρτώς του έδειξε το σκληρό του πρόσωπο. Δεν τον κάλυψε αλλά ούτε και τον υπερασπίστηκε. Ο Σπύρος δεν είναι διοικητής μόνο στην αστυνομία αλλά και στο σπίτι του. Έτσι συμπεριφέρεται στα παιδιά του».


Τελικά ο Θοδωρής αφέθηκε ελεύθερος αφού ο ένοχος βρέθηκε και είναι ο Άγγελος, ο βοηθός της Άννας. Ποιο ήταν το κίνητρό του;


«Έχει διάφορα κίνητρα. Το πιο βασικό είναι η απόρριψη καθώς ήθελε κι αυτός τη Μυρτώ. Ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της».

Ο Κοσμάς από την πλευρά του, πεπεισμένος ότι ο Θοδωρής είναι ο δολοφόνος, θέλησε να εκδικηθεί για τον θάνατο της κόρης του.

«Τελικά, όπως είδαμε, η συμπλοκή μεταξύ των δύο δεν βγήκε σε καλό για κανέναν. Ο Κοσμάς σκοτώθηκε και τώρα ο Θοδωρής είναι και πάλι μπλεγμένος. Η ελευθερία του είναι προσωρινή, θα πει σε κάποιους τι έγινε, ανάμεσά τους θα είναι και ο πατέρας του ο οποίος αυτή τη φορά θα τον βοηθήσει».


Θα αργήσουμε να δούμε το κύκλωμα να ξεσκεπάζεται;

«Τα άτομα του κυκλώματος θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται ένα-ένα και θα αργήσουμε να δούμε ποιος είναι ο εγκέφαλος».

Όμως ανοίγει κι ένα νέο πεδίο ερευνών μετά τον θάνατο του Κοσμά

«Έρχεται σε δεύτερη μοίρα η υπόθεση της Μυρτώς και τώρα οι ήρωες επικεντρώνονται στη νέα υπόθεση που έχει ανοίξει. Οι ανατροπές είναι συνεχείς ακόμη και για εμάς. Όλοι οι ήρωες έχουν να αντιμετωπίσουν συνεχώς κάτι καινούριο. Ο Θοδωρής έχει να αντιμετωπίσει πολλούς ανθρώπους και με διαφορετικό τρόπο αφού προέρχονται από διαφορετικά περιβάλλοντα», είπε ο Σταύρος Τσουμάνης στο περιοδικό TV24.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !