Η απάντησή του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Σάκη Κατσούλη:«Κύριε ελέησον, δεν τον γνωρίζω, δεν με γνωρίζει»

0



Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε το πρωί του Σαββάτου πως «ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει θέση στο Survivor All Star» και ο Ντάνος έσπευσε να του απαντήσει.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη.

Προηγουμένως, εκείνος είχε δηλώσει: «Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή ότι δεν με βλέπει -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει, αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε και από τις εκπομπές κι από όλο τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει, δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές. Αλλά ακόμα και μια μέρα να έχεις μπει και να έχεις κάνει όλο αυτό το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο, πρέπει να σε σέβονται. Πρέπει να σε σέβονται ειδικά όσοι έχουν περάσει, γιατί ξέρουν το τι έχεις ζήσει».

Μάλιστα, ανέφερε επίσης για την ενοχλημένη αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου, όταν ρωτήθηκε αν τελικά θα συμμετάσχει στο Survivor, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε: «Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι, το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος και μιλάμε για αυτόν σήμερα. Για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι».


Αφού άκουσε τα σχόλιά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε: «Κύριε Ελέησον! Δεν ξέρω γιατί αυτό το παιδί ανοίγει έναν διαφορετικό διάλογο εμμέσως, δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε κάτι για κάτι που είπε. Δεν συνηθίζω να μιλάω για ανθρώπους που δεν γνωρίζω, γιατί δεν ξέρω το σκεπτικό τους».



Συμπλήρωσε επίσης πως: «Δεν με απασχολεί που προσπαθεί να κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ».

Τέλος, δήλωσε πως δεν υποτιμά το Survivor σαν παραγωγή, αλλά την περίοδο που του έγινε κρούση, είχε ήδη κανονίσει το πρόγραμμά του για το 2023. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !