Φαίη Σκορδά: Η απάντηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τις φήμες αλλαγής ώρας της εκπομπής της...

0


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην Πολυξένη Καραμίχα και την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να «φλερτάρει» επαγγελματικά μεσούσης της σεζόν με τη Φαίη Σκορδά.

«Περίεργο αυτό που μου λες τώρα… Το ξέρετε ότι για τη Φαίη, που είχα μεγάλο κόλλημα πιτσιρικάς, την έπαιρνα τηλέφωνο στο ραδιόφωνο. Μεσολάβησαν πολλά, είναι αδελφή μου η Φαίη. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Τσολάκη τα έχει κάνει όλα αυτά, η επίσης φίλη μας. Ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά που ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί μου, αλλά δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Έχω συμβόλαιο και τιμώ τα συμβόλαιά μου μέχρι κεραίας. Και η Φαίη ξέρω ότι δεν θα μου έκανε ποτέ πρόταση μεσούσης της σεζόν. Όσο δεσμεύομαι από συμβόλαια, η Φαίη Σκορδά έχει αυτή την επαγγελματική ηθική» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Μετά την προβολή των δηλώσεων η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ενώ διέψευσε επίσης τις φήμες που θέλουν το «Πρωινό μας» να αλλάζει ώρα.

«Το ότι εκτιμάς κάποιον δεν σημαίνει ότι θα πας να κάνει κάτι που δεν είναι σωστό. Είναι ανήθικο στα μέσα της σεζόν και κάποιος να αφήσει τη δουλειά του και κάποιος να πάει να κλέψει κάποιον από μία εκπομπή. Εμένα δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν, οπότε κι εγώ δεν θα το έκανα ποτέ», είπε η Φαίη Σκορδά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Επίσης είναι ωραίο, όταν έχουμε μια απορία, να πάρουμε ένα τηλέφωνο να ρωτήσουμε. Δηλαδή, ο Γρηγόρης Μελάς με πήρε τηλέφωνο και πολύ ωραία του είπα ότι δεν αλλάζουμε ώρα, δεν ξέρω πώς προέκυψε, δεν έχει γίνει ποτέ τέτοια κουβέντα, δεν αλλάζουμε ώρα. Για να βρουν και κάποια ρεπορτάζ», είπε, κλείνοντας η Φαίη Σκορδά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !