Τζούλια Νόβα: Στον "Τροχό της Τύχης" αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες έπεφταν πάντα σε εμένα

0



Η Τζούλια Νόβa μίλησε σε νυχτερινή της έξοδο στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών  και αναφέρθηκε στην εμπειρία της στον «Τροχό της Τύχης». Aπόσπασμα από όσα είπε προβλήθηκαν στην εκπομπή «Happy Day».

«Με τον Πέτρο Πολυχρονίδη έχουμε κρατήσει επικοινωνία μόνο για τις γιορτές, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις πλέον. Έχουμε τις οικογένειές μας, τις δουλειές μας. Καταλαβαίνεις. Μου ευχήθηκε και στον γάμο μου και στη βάφτιση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις πιέσεις που βίωσε, όσο καιρό συμμετείχε στην εκπομπή. «Στον Τροχό της Τύχης έζησα ωραίες στιγμές, αλλά και στιγμές που με πίεσαν πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να συζητήσω για αυτό το θέμα. Επικρατούσε μια ένταση πολύ έντονη προς το πρόσωπό μου. Σίγουρα αδικήθηκα, όλες οι ευθύνες πάντα έπεφταν σε μένα», δήλωσε.

Τέλος, μίλησε για τη μητρότητα και αναφέρθηκε στην κόρη της. «Το να είσαι μανούλα είναι κουραστικό, αλλά παράλληλα είναι και πολύ όμορφο. Το απολαμβάνω. Την κυνηγάω σε όλο το σπίτι. Γυρίζω το κεφάλι μου και έχει πάει στην άλλη μεριά του σπιτιού», δήλωσε κλείνοντας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !