
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης.
Πρόγραμμα- 18/54
ΕΛΕΝΗ 8,9
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (Ε) 13,6
ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ 18,0
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 7,4
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ (Ε) 15,0
T LIVE 8,2
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΝΚ 10,0
SHOPPING STAR 11,5
ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ (E) 3,4
ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝ 3,4
ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.
*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research
Με μεγαλυτερα νουμερα ειχε κοπει στον Αλφα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜονοψήφια η Ελένη, μονοψήφια η Τατιάνα, μονοψήφια και ο Μουτσινάς. Έφαγαν ήττα όλα τα μεγάλα ονόματα εχθές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ εκπομπή του Μουτσινά έχει χάσει τον αυθορμητισμό και την διάθεση που είχε παλαιότερα. Για εμένα, η καλύτερη χρονιά ήταν αυτή στο OPEN, όπου υπήρχε μέτρο. Πλέον ακούμε μόνο τραγούδια, φωνές και αδύναμες ατάκες. Έπρεπε να ολοκληρωθεί πέρυσι η εκπομπή και να βρεθεί άλλο concept για τον Μουτσινά, που πλέον επαναπαυεται σε ο,τι έχτισε και βαριέται, με αποτέλεσμα να βαριομαστε κι εμείς. Ας δει κάποια επεισόδια από αυτά που έκανε στο OPEN, για να φέρει ξανά ιδέες.
ΑπάντησηΔιαγραφή