Αν το 60’ Ελλάδα αποφάσιζα να το κάνω σήμερα άπατο θα πήγαινε με αυτά τα νούμερα που παρατηρούνται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο

0



Μετά τα όσα είπε για τα νούμερα τηλεθέασης το πρωί του Σαββάτου, ο Νίκος Μάνεσης θέλησε να τοποθετηθεί για την προ ημερών δήλωσή του, περί αποχώρησης μετά το τέλος τους συμβολαίου του.

Με αφορμή έναν τηλεθεατή λοιπόν που του ζήτησε πριν αποχωρήσει να κάνει ένα τελευταίο «60’ Ελλάδα», ο Νίκος Μάνεσης πήρε τον λόγο και είπε: «Αν το 60’ Ελλάδα αποφάσιζα να το κάνω σήμερα θα κοβόταν στη δεύτερη εκπομπή. Άπατο θα πήγαινε με αυτά τα νούμερα που παρατηρούνται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Άπατο!

Εγώ είπα ότι όταν ολοκληρωθεί η συμβατική μου υποχρέωση, δε θα είμαι εδώ. Το αν θα είμαι συνταξιούχος ή εργαζόμενος, ή αν θα είμαι και τα δύο θα αποφασιστεί από την οικογένεια και τις οικονομικές ανάγκες.

Γιατί το οικονομικό μας πρόβλημα δεν το έχουμε λύσει. Δεν πεινάμε κιόλας. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Κρατήστε το αυτό και όποιος το αμφισβητήσει να αρχίσουμε να παραθέτουμε στοιχεία και κατ' ιδίαν… Συνεχίζουμε έτσι και ας πάμε και στο 0%».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !