Η Αγία Σοφιά έφερε στα ύψη την τηλεθέαση της ΕΡΤ3

0


Μεγάλη επιτυχία είχε η χθεσινή απευθείας μετάδοση των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «Αγία Σοφιά» που μετέδωσε η ΕΡΤ3.

Το τηλεοπτικό κοινό και προφανώς όχι μόνο οι φίλοι της ΑΕΚ θέλησαν να παρακολουθήσουν το μεγάλο αυτό γεγονός για την ιστορία της ομάδας τους.

Κάτι που αποτυπώθηκε και στις μετρήσεις τηλεθέασης, δικαιώνοντας την επιλογή της ΕΡΤ να μεταδώσει και μάλιστα ζωντανά τα εγκαίνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες μετρήσεις η τηλεθέαση κυμάνθηκε σε διψήφιο ποσοστό σε όλη τη διάρκεια μετάδοσης των εγκαινίων. Μάλιστα, τουλάχιστον για ένα τέταρτο η τηλεθέαση ξεπέρασε το 18,5%, ενώ τα εγκαίνια είδαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 1.680.394 τηλεθεατές. Ο μέσος όρος τηλεθέασης άγγιξε το 16,3%, ενώ στο δυναμικό κοινό έφτασε το 17,7%.

Σημειώνεται ότι τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ μπόρεσαν να παρακολουθήσουν και οι Έλληνες του εξωτερικού μέσω της ERT WORLD.

Το αθλητικό υπερθέαμα όμως δεν τελειώνει εδώ καθώς η ΕΡΤ3 που καλύπτει όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, θα μεταδώσει σήμερα Σάββατο 1η Οκτωβρίου και αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου το Super Cup που διεξάγεται στην Ρόδο και στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Προμηθέα Πάτρας και του Κολοσσού Ρόδου που θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Το Super Cup θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι ομογενείς μας στο ERTFLIX μέσω του EΡΤ SPORT.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !