Έρχεται κάθε Σάββατο τα μεσάνυχτα στην ΕΡΤ2

0


Η εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη, επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων για τη σεζόν 2022-2023, κάθε Σάββατο τα μεσάνυχτα από την ΕΡΤ2.

Ο Ανδρέας Ροδίτης επικεντρώνεται στην απλή και ανθρώπινη συζήτηση της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των καλεσμένων του. Φιλοξένει προσωπικότητες που πρόσφεραν και προσφέρουν μέσω της δουλειάς τους, ένα λιθαράκι πολιτισμού, ήθους και αξιοπρέπειας στη χώρα μας.

Συναντήσεις με πρόσωπα του θεάτρου, της μουσικής, του βιβλίου, της επιστήμης, των εικαστικών και γενικότερα με πρόσωπα από το παρελθόν αλλά και από τον σύγχρονο κόσμο της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Πρεμιέρα Νέου Κύκλου: Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 24:00
«Θανάσης Πολυκανδριώτης»
Ο καταξιωμένος συνθέτης και σολίστας του μπουζουκιού, Θανάσης Πολυκανδριώτης ανοίγει στην ΕΡΤ2 την αυλαία του νέου κύκλου της εκπομπής «Η ζωή είναι στιγμές» με τον Ανδρέα Ροδίτη, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 24:00.

Ένας από τους πιο σπουδαίους σολίστ του μπουζουκιού που έχουν περάσει από την ελληνική μουσική σκηνή και ο οποίος έχει συμμετάσχει σ’ ένα πάρα πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής δισκογραφίας, μιλάει στον Ανδρέα Ροδίτη και μοιράζεται στιγμές από τη ζωή του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !