Η πρώτη εικόνα βλέποντας τα πρωινά ψυχαγωγικά (part1)

18



Μια πρώτη εικόνα στα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα. 
Τι είδαμε (όσο αντέξαμε), τι δεν μας άρεσε, και τι πιστεύουμε;

Το ΠΡΩΙΝΟ
Αναμφισβήτητα το Πρωινό για άλλη μια φορά  κλέβει τα φώτα, όχι όμως γιατί κάνει υψηλή τηλεθέαση.  Όπως όλα δείχνουν,  το «νέο» Πρωινό, δεν έχει δέσει καθόλου ή τουλάχιστον κατά το ήμισυ , καθώς η Δούκισσα Νομικού μάλλον περισσεύει σ’ αυτό.
Οκ, όμορφη παρουσία, ίσως σε ομορφιά να τις βάζει κάτω όλες, ωστόσο δεν έχει αυτό το «γκελ» που θα μαγνητίσει αυτό το ελάχιστο κοινό που βλέπει τηλεόραση την συγκεκριμένη ώρα.
Να θυμίσουμε , ότι η Δούκισσα Νομικού ήταν καθαρά απόφαση του ΑΝΤ1, κι όχι του Λιάγκα. 
Σίγουρα το παιχνίδι της τηλεθέασης δεν έχει χαθεί. Ακόμα κι αν έρθουν τα πάνω κάτω σε αυτή, η Νομικού δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση στο Πρωινό.  
Πάντως στον ΑΝΤ1 παρά τα διάφορα δημοσιεύματα που λένε περι  διορίας δυο μηνών, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, άλλωστε γράφονται έτσι για να προκαλέσουν αίσθηση.
Το κανάλι πιστεύει απόλυτα στον παρουσιαστή του και τον αφήνει εν λευκώ.

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ
Η Σκορδά από την άλλη, έκανε την μεταγραφή της, δούλεψε την εκπομπή της και βγήκε πραγματικά υπερπαραγωγή.  Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φαίνεται ότι βγήκε στο ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ με άλλον αέρα, ίσως πιο ελεύθερο, κι αυτό φάνηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το πάνελ αν με ρωτάτε,  αδιάφορο , με μικρές εξαιρέσεις . Η εκπομπή είναι όσο πρέπει (σε διάρκεια), χωρίς να κουράζει και χωρίς να δείχνει την αδυναμία του πάνελ.

SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Από την άλλη στην SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ το πάνελ είναι αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις σε μεγάλο βαθμό.  Η παρουσιάστρια φαίνεται ότι είναι πιο χαλαρή σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Ίσως φταίει και το γεγονός ότι έχει δίπλα της, ανθρώπους που ξέρουν από τηλεόραση και είναι χρόνια σ’ αυτή.
Σίγουρα θα πρέπει να δουν την θεματολογία πιο προσεκτικά όπως και το λεξιλόγιο τους. Για πρωινή εκπομπή μιλάμε κι όχι για βραδινό Talk show.

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ
Ξεκίνησε για άλλη μια σεζόν δυνατά και με πρωτιές στον πίνακα τηλεθέασης. Κι αυτή η εκπομπή είναι όσο πρέπει σε διάρκεια. Άλλωστε το ρεπορτάζ το βλέπουμε το MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ με την Μελέτη. Είναι μια εναλλακτική πρόταση που  όσο μπαίνουμε στον χειμώνα, θα τα βρει μάλλον δύσκολα... 
Μην βαράτε, εκτίμηση είναι αυτή.  Μην δω δημοσίευμα να αναρωτιέται τι έκανε η Δανάη το καλοκαίρι κι άλλαξε τόσο πολύ η εκπομπής της, γιατί η απάντηση είναι τίποτα απολύτως. Ούτε πέρσι άλλαξε κάτι. 

Αυτά για την ώρα, επανέρχομαι με τα υπόλοιπα πρωινά (δεν τα ξέχασα).

Γιώργος Πασχαλίδης

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ καλά τα λες Γιώργος. Η Σκορδά πιστεύω ότι θα κάνει τη διαφορά φέτος. Πιστεύω ότι ο αντ1 ήδη χτυπά το κεφάλι του. Καλά να πάθουν. Να μάθουν να σέβονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σεβαστούν ποιον; Τη "σαφώς";

      Διαγραφή
    2. Να σεβαστούν την κάκιστη αντιγραφή της Μενεγάκη Σκορδά με το ατελείωτο "εεεεεεεεεεε" και το απαράδεκτο "νινι" οταν αναφέρεται σε μωρά και παιδιά..Μάλιστα.....

      Διαγραφή
    3. Αντε πάλι η ίδια καραμέλα δεν ήταν απόφαση το ΑΝΤ1 η σκόρδα έφυγε δεν ήθελε να είναι με τον λίγκα από τον άλλο μήνα που ξεκινά το δικαστήριο της πισπηριγκου θα ανέβει το πρωινό

      Διαγραφή
  2. Ο Λιάγκας έφαγε σαμποτάζ έκ των έσω με μια συμπαρουσιάστρια βαρίδι σε μια άκρως ανταγωνιστική χρονιά. Με μια άλλη κοπέλα δίπλα του που θα μπορούσαν να "παίξουν", θα μιλούσαμε για μια άλλη εκπομπή.
    Η Φαίη δείχνει φρέσκια, κάνει ένα λουσάτο, λάιτ πρωινό σαν τον παλιό, καλό "Πρωινό Καφέ" που όμως ενδέχεται να θυμίσει "Ελένη" όσο περνάει ο καιρός αν παραπέσουν οι τόνοι.
    Η Καινούργιου κάνει μια εκπομπή αισθητικής Alter με ολίγον από Epsilon.
    Η Δανάη παίζει με άλλους κανόνες, είναι άδικο να τη βάζουμε δίπλα σε ανθρώπους που παίζουν κάθε μέρα κορώνα γράμματα τη δουλειά τους και δεν έχουν την πολυτέλεια να κάνουν την πλάκα τους ούτε μια μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Πρωινό έχει πρόβλημα δομής και θεματολογίας . Δεν τους φταίει η Δούκισσα για το χάλια ξεκίνημα και επικεντρωθούν σε αυτό θα χάσουν το στόχο. Η Σκορδά όντως φαίνονται πιο χαλαρή και έχει θέματα που αναπαράγονται. Η εκπομπή της Καινούργιου είναι ότι πιο τρας έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην πρωινή ζώνη. Για την Δανάη δεν έχω άποψη. Υγ: ότι άποψη έχω είναι από αποσπάσματα στο ίντερνετ. Γι ' αυτό και δεν έχω άποψη για την Δανάη, γιατί δεν παίζει στην αναπαραγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν εκανα ενα rank θα ηταν...
    1)σκορδα
    2)μπαρκα
    3)καινουργιου
    4)λιαγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβώς το ίδιο βγήκε η Σκορδά,με το φτωχοτερο λεξιλόγιο της Ελληνικής τηλεόρασης,συνέντευξη δεν μπορεί να κανει.με ένα πάνελ αδιάφορο,,ίσως την Χριστοπούλου την έχουν εκεί να κράζει Καγιά και να προμοταρει Πσοαγεωργιου..Παλιά της τέχνη κόσκινο .Η Δούκισσα όμορφη δεν λέω αλλά δεν έχει να προσφέρει κάτι στο Πρωινό..Ο Λιαγκας θα το βρει πιστεύω ..Η Καινούργιου ..αν αλλάξει αυτό το τραγικό Πεςτο στον Ανδρέα και αν αλλάξει και η ίδια κάτι μπορεί να γίνει.....Και εμφανισιακά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Φαίη μέχρι στιγμής ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά που την ήθελαν απο την πρώτη κιολας μέρα να κάνει το πολυ ένα 10 και μετα να πέσει στα μονοψήφια. Είναι νωρίς προφανώς για να κρίνουμε αλλά φαίνεται ότι η εκπομπή είναι πιο καλοδουλεμένη με συνεντεύξεις και χωρίς πολλά κουτσομπολιά.
    Η εκπομπή του Λιάγκα χρειάζεται να βρει το ρυθμό της και να ασχοληθεί και με άλλα κοινωνικά θέματα πέρα απο Πάτρα,Φιλιππίδη κτλ Το πάνελ είναι απολύτως ικανό να στηρίξει το ινφοτέινμεντ με εξαίρεση τη Δούκισσα που δεν έχει αποκτήσει ακόμα αυτή την αμεσότητα με τους τηλεθεατές
    Η εκπομπή της Καινούργιου έχει καλό πάνελ αλλά θυμίζει άλλες κακές κίτρινες εποχές της τηλεόρασης με ρεπορτάζ που φέρνουν σε δύσκολη θέση ανθρώπους, σχολιασμό με μπηχτές και τρας τηλεφωνικές με θέματα που είναι απαγορευτικά στην τηλεόραση.
    Για μία ακόμα χρονιά η Δανάη είναι η πιο ευχάριστη παρουσία κάνοντας το πρωινό που πραγματικά της ταιριάζει και τα πρόσωπα με τα οποία έχει χημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Σκορδά ξεφουσκώνει μέρα με την μέρα όπως και την Παρασκευή..

      Διαγραφή
    2. Και ειδικότερα σήμερα που βγήκε τέταρτη, κάτω και από τον Λιάγκα...

      Διαγραφή
  7. Η εκπομπη της Φαιης είναι όντως καλοδουλεμένη. Το πανελ ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο, αλλά γενικά υπάρχει να ευχάριστο κλίμα και ακούγονται ωραίες απόψεις χωρίς να διακόπτει ο ένας τον αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σπανια συμφωνω με τον πασχαλιδη αλλα εδω θα προσυπογραψω το κειμενο για δαναη..εβγαινε περυσι η ασχετη παντελως ακαταλληλη γκολεμα , κοιταζε τα νουμερα κ ελεγε τι αλλαξε η δαναη ..τιποτε ουτε περυσι ουτε φετος..καλα καλα δεν μιλα σωστα..η εκπομπη ειναι κακιστη αλλα εχει επιπεδο και μετρο. σε αντιθεση με την καινουργιου που απηχει στα κατωτερα ενστικτα του πιο αμορφωτου τηλεοπτικου κοινου..πατος! η σκορδα πουλα woman empowerment και κτ αλλο που αν το γραψω θα κοπει αλλα για τους εξυπνους : οτι πουλαγε η μενεγακη στα νιατα της..ψευτικη μεχρι αηδιας και ακκιστη στις συνεντευξεις..θα πεσει και θα το δειτε γιατι το πανελ της ειναι κακο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την βρίσκω ψεύτικη τη σκορδα. Ο καθένας έχει βέβαια τη γνώμη του.

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη αλλά φέτος η Δανάη είναι εξερετική και η εκπομπή της είναι και πάρα πολύ καλή παρόλο που δεν άλλαξε.Επίσης και η Σκορδά δεν θυμίζει καν τις παλιές της εκπομπές με την κιτρινίλια και όλα τα υπόλοιπα.
      Γούστα είναι αυτά και ο κόσμος τις θέλει να τις βλέπει.

      Διαγραφή
  9. Το καλό φέτος είναι που έχουμε την Δανάη με την ίδια συνταγή και την Φαίη που είναι με φρέσκο αέρα και με πάνελ που έτσι όπως είναι εμένα με αρέσει και δεν χρειάζετε πολλά πολλά.Ο Λιάγκας δεν νομίζω να κάνει και πολλά αλλάξει δεν αλλάξει,η Κατερίνα έχει το βαρύ πυροβολικό της τηλεόρασης στο πάνελ και αρκετή πληροφορία πέρα από την θεματολογία και είναι στα συν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποιος να περιμενε οτι η... Σκορδα θα γινοταν μηλον της εριδος και αντικειμενο συζητησης. Η Σκορδα!!! Κατα τα αλλα ο ΣΚΑΙ συνεχιζει την παραδοση του των τελευταιων χρονων με... ξανθες παρουσιαστριες με μεγαλο μπουστο LOLLL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ειχα ξαναγραψει αλλα σβηστηκε το σχολιο μου, μιλαμε για μια ζωνη που εχει πολυ μικρη τηλεθεαση σε πραγματικα νουμερα. Ο κοσμος ο περισσοτερος εκεινη την ωρα ειναι απασχολημενος με τις δουλειες του . Οποτε ολη αυτη η αναλυση ειναι υπερβολικη κ μαλιστα μετα απο μια εβδομαδα προβολης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !