Η πρεμιέρα του «Open Weekend» με την Ελένη Τσολάκη

2


Η εκπομπή «Open Weekend» έκανε σήμερα πρεμιέρα και η Ελένη Τσολάκη επέστρεψε στις τηλεοπτικές μας οθόνες, όπου μας είπε την πρώτη καλημέρα.

Με το που ξεκίνησε η εκπομπή, η Ελένη Τσολάκη "εισέβαλλε" στο πλατό του Open Weekend και καλωσόρισε τους τηλεθεατές για τη νέα σεζόν, δηλώνοντας πολύ χαρούμενη που μπορεί και πάλι να τους κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο. 

«Την πιο γλυκιά, την πιο όμορφη, την πιο αισιόδοξη καλημέρα! Καλώς ήρθατε στο Open Weekend», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

Λίγο αργότερα, το πλατό γέμισε με μπαλόνια και λουλούδια και η Ελένη Τσολάκη καλωσόρισε τους συνεργάτες της: τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Μαρία Φραγκάκη και τον Δημήτρη Μηλιόγλου, οι οποίοι με την σειρά τους τόνισαν ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα και ότι είναι και εκείνοι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.



Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Συμπαθεστατη η Τσολακη , εχει εξελιχθει σε σχεση με την αρχη της εκπομπης. Ειναι αυθορμητη , εχει χιουμορ , εχει λυθει , καλη αρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτιμότερη απο την Χρηστίδου γιατί κυρίως δεν το παίζει δικαστής.Λεει τη γνώμη της ως ένα σημείο και μέχρι εκεί.Και πολύ πιο ευχάριστη η εκπομπή της(σε αντίθεση με την Χρηστίδου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !