Το μεγάλο καρφί του Λιάγκα στο J2US ...

10



Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή για το J2US και την πρόταση που έχει γίνει στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Ιάν Στρατή, αποκάλυψε ότι και ο ίδιος δέχτηκε πρόταση, αλλά την έχει αρνηθεί!

Ο παρουσιαστής μίλησε με λόγια αιχμηρά, ενώ είπε χαρακτηριστικά ότι θα δεχόταν μια τέτοια πρόταση, μόνο αν είχε πάρει απόφαση ότι η καριέρα του στην τηλεόραση θα είχε φτάσει στο τέλος της.

«Μου είχε κάνει πρόταση η παραγωγή να πάω και προφανώς δεν έχω πάει. Σε προ ANT1 εποχή, οπότε το σκέφτηκα και είπα όχι ξεκάθαρα. Ήταν ελκυστικά τα νούμερα, ήταν πολύ μεγάλα τα νούμερα, το θέμα δεν ήταν αυτό, το θέμα είναι πως αν αποφασίσω να τελειώσει η καριέρα μου θα κάνω μετά τέτοιες εμφανίσεις... «Θα πρέπει να τελειώσει η καριέρα μου για να πάω στο J2US. Εγώ δεν κάνω life style, δημοσιογράφος είμαι. Άρα θεωρώ πως όταν τελειώσει το κομμάτι αυτό -ελπίζω να μην τελειώσει- αλλά αν τελειώσει, μπορεί να το κάνω αυτό» είπε ο παρουσιαστής.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με το παραδακι,ολοι σας κανετε και την μαιμου.Οσο για την καριερα του,κοντοζυγωνει και να τραγουδησεις και κομπαρσος να πας οπου σου το ζητησουν.Ολα εχουν μια τιμη (χρηματικη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλήθειες λέει ..Αλλά δημοσιογράφος δεν είναι ..Έκανε καριέρα ως κουτσομπολης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσε ρε που δεν κάνεις lifestyle ξεχνάς ότι παρουσιάζες ένα φεγγάρι το δελτίο του Star που ήταν τίγκα στο lifestyle όσο για το αν τελείωνε η καριέρα μου τότε θα πήγαινα δηλαδή η καριέρα της Μπεκατώρου και όχι μόνο καταστραφηκε που συμμετείχε στο σόου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά τα λέει ο Λιάγκας. Οι πεινασμένοι πάνε στην Barking Well και στα προγράμματα της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΙαγκας ηταν εικοσι χρονων και επαιρνε συνεντευξεις απο πολιτικα προσωπα , καθολου τυχαιος δεν ειναι. Ειναι μορφωμενος , εχει ατακα και χιουμορ, ειναι μουσικοφιλος και θεατροφιλος επισης. Τωρα αν απο επιπολαιοτητα εμπλεξε με την Σκορδα αυτο ειναι αλλο, αλλωστε αυτη ειναι και η αχιλλειος πτερνα του , ειναι ευαισθητος και παιρνει λαθος αποφασεις καποιες φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά δεν ήταν και κανά ανήλικο που κατά λάθος έμπλεξε με την Σκορδά. Μια χαρά ήξερε πού έμπλεκε.

      Διαγραφή
  6. Αυτο ολο το παρεακι του Κοκλωνη τελικα την εχει ψωνισει, απο δημοσιογραφους μεχρι παρουσιαστες, δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι δηλαδή τώρα η καριέρα του είναι στα καλύτερα της. Δεν διαφωνώ με αυτό που λέει, αλλά ίσως δεν χρειαζόταν να πει κάτι τέτοιο υπονοώντας ότι όσοι πάνε είναι τελειωμένοι. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !