Η Formula 1 επιστρέφει στη Σιγκαπούρη

0

 


Η Formula 1 επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, στη Σιγκαπούρη, καθώς η πανδημία του κορονοϊού δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα το 2020 και το 2021. Ένας από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες του ημερολογίου, στο σιρκουί πόλης της Marina Bay, που γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακός, καθώς διεξάγεται βράδυ στη φωτισμένη πόλη. Οι θεατές τον περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία, καθώς έχει προσφέρει πολύ θέαμα στο παρελθόν, ενώ οι πιλότοι προετοιμάζονται για έναν από τους δυσκολότερους και πιο απαιτητικούς αγώνες από πλευράς φυσικής κατάστασης.


Οι ελεύθερες δοκιμές 1, 2 & 3 του Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX. Οι κατατακτήριες δοκιμές και ο αγώνας θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 14:55.

Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας, Άγγελος Σταθακόπουλος και Ηλίας Παπαϊωάννου.


Μία ώρα πριν από την εκκίνηση του αγώνα, στην ειδική εκπομπή της ΕΡΤ2 για τη Formula 1, οι Νίκος Κορόβηλας και Τάκης Πουρναράκης θα απαντήσουν σε βασικά ερωτήματα, θα θέσουν νέα και θα μας δώσουν πληροφορίες για τον αγώνα που θα ακολουθήσει. Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, θα αναλύσουν τις κυριότερες στιγμές, ζωντανά από το pit wall της Formula 1 στην ΕΡΤ2!


Το σιρκουί της Marina Bay έχει τις περισσότερες στροφές από κάθε άλλη πίστα του θεσμού, κάτι που σημαίνει ότι στο σύνολο των 61 γύρων του αγώνα οι πιλότοι θα «στρίψουν» 1.403 στροφές! Με τόσες στροφές, η διάρκεια του αγώνα φτάνει κοντά στο όριο των δύο ωρών και σε συνδυασμό με την έντονη υγρασία της περιοχής, είναι εύκολα κατανοητό γιατί ο αγώνας είναι εξαντλητικός για τους πιλότους.

Σημειώστε, επίσης, ότι και στους 12 αγώνες που έχουν φιλοξενηθεί στη Marina Bay, έχει μπει στην πίστα το safety car τουλάχιστον μία φορά!

Φτάνοντας φέτος στη Σιγκαπούρη, εκεί όπου το 2019 νικητής αναδείχθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari, ο Μαξ Φερστάπεν έχει προβάδισμα 116 βαθμών από τον δεύτερο Σαρλ Λεκλέρ. Ο Μαξ Φερστάπεν μπορεί υπό προϋποθέσεις να κατακτήσει τον τίτλο αλλά μαθηματικά έχουν ελπίδες οι Σαρλ Λεκλέρ, Σέρχιο Πέρες, Τζορτζ Ράσελ και Κάρλος Σάινθ. Θα μπορέσει να επικρατήσει ο Φερστάπεν που έχει 11 νίκες σε 16 αγώνες ή θα πιέσει η Ferrari τη Red Bull; Θα αλλάξουν οι ισορροπίες στους εκτός Ευρώπης αγώνες; Το σίγουρο είναι πως οι τελευταίοι 6 αγώνες θα είναι συναρπαστικοί και το θέαμα θα φτάσει στις οθόνες σας ζωντανά, από την ΕΡΤ2 και το ERTFLIX.


ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ – ΩΡΑΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

Παρασκευή 30/9/2022

Ελεύθερες Δοκιμές 1: 13:00-14:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)

Ελεύθερες Δοκιμές 2: 16:00-17:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)


Σάββατο 01/10/2022

Ελεύθερες Δοκιμές 3: 13:00-14:00 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)

Κατατακτήριες Δοκιμές: 15:55-17:15 (ΕΡΤ2)


Κυριακή 02/10/2022

Εκπομπή για τη Formula 1 – Pre Race: 14:00 (ΕΡΤ2)

Αγώνας: 14:55 (ΕΡΤ2)

Εκπομπή για τη Formula 1 – Post Race: 17:00 (ΕΡΤ2)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !