Σταμάτα τα γυρίσματα η πετυχημένη σειρά "The Crown" - Τι συνέβη;

0



 Μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, η καθημερινότητα σε πολλούς τομείς στην Μεγάλη Βρετανία αλλάζει για ένα διάστημα και αυτό θα επηρεάσει σύμφωνα με τον Peter Morgan, τον δημιουργό της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς του Netflix «The Crown» και την παραγωγή για την 6η σεζόν, αφού θα σταματήσει, κάτι για το οποίο το Netflix δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση.


«Το Crown είναι μια επιστολή αγάπης προς εκείνη και για την ώρα δεν έχω τίποτα να προσθέσω, μόνο σιωπή και σεβασμό», έγραψε ο Peter Morgan σε μια δήλωσή του στο «Deadline» με αφορμή τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. «Από σεβασμό θα σταματήσουμε και τα γυρίσματα».


Ενώ ο σκηνοθέτης, Stephen Daldry, σε παλαιότερη δήλωσή του είχε πει ότι είχαν προβλέψει το ενδεχόμενο του θανάτου της στη διάρκεια των γυρισμάτων. «Κανένας δεν γνωρίζει πότε ακριβώς θα έρθει αυτή η ώρα αλλά το πρέπον θα είναι να δείξουμε σεβασμό προς τη βασίλισσα. Θα είναι ένας απλός φόρος τιμής και μια χειρονομία σεβασμού. Είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Η μονάρχης, που ανέβηκε στο θρόνο το 1952, ήταν η γηραιότερη βασιλεύουσα μονάρχης στον κόσμο σε ηλικία 96 ετών. Πέθανε περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της στο Balmoral, το παλάτι της στα Highlands της Σκωτίας, ενώ θα την διαδεχτεί ο μεγαλύτερος γιος της, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !