Στα γυρίσματα της σειράς "Ο Παράδεισος των κυριών"

0




Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας υπερπαραγωγής του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00. Ο Χρήστος Πλαΐνης, ο Αργύρης Πανταζάρας, η Νατάσα Εξηνταβελώνη, ο Μιχάλης Σαράντης, ο Μάνος Καζαμίας και ο Σωτήρης Τσακομίδης, λίγο πριν την πρεμιέρα, μίλησαν για το ρόλο τους στη σειρά.

 

Χρήστος Πλαΐνης: «Είναι μια σειρά εποχής. Διαδραματίζεται το 1963, μία πού όμορφη εποχή, πολύ νοσταλγική και είμαστε εδώ στο κατάστημα αυτό που θα δουν οι τηλεθεατές πολλά… Εγώ είμαι ο λογιστής τους καταστήματος, το δεξί χέρι, μια πατρική φιγούρα ως προς τον Ντίνο».

 

Αργύρης Πανταζάρας: «Θα δείτε έναν ωραίο κόσμο, ένα ταξίδι σε μια άλλη εποχή. Θα σας εκπλήξει ευχάριστα, θα κυνηγήσουμε όλοι μαζί ένα μυστήριο… Ο Ντίνος είναι ένας άνθρωπος δίκαιος, έντιμος, ευθύς, παρορμητικός, τολμηρός».

 

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Κυρίως θα νιώσουμε, θα εισπράξουμε την ατμόσφαιρα, την αίσθηση της εποχής, της δεκαετίας το ’60, θα μπούμε σε χώρους που σχετίζονται με τη μόδα. Θα μπούμε μέσα σε σπίτια για να γνωρίσουμε πάρα πολλούς χαρακτήρες… Η Αμαλία είναι ένα νέο κορίτσι, μια νέα γυναίκα και την προσπάθειά της να ενηλικιωθεί βρίσκοντας πάρα πολλά εμπόδια στα συναισθήματά της».

 

Μιχάλης Σαράντης: «Δύο φίλοι αποφασίζουν να ανοίξουν ένα πολυκατάστημα με γυναικεία είδη. Εγώ είμαι ένας από αυτούς τους δύο φίλους και κάπως η εξέλιξη του χαρακτήρα και του ρόλου, ανοίγει το πεδίο για να ξεκινήσουν διάφορες καταστάσεις στη σειρά τις οποίες θα δείτε πολύ σύντομα… Η πρόκληση του να μετακινείσαι σε άλλη εποχή είναι υπέροχη. Φοράμε άλλα κοστούμια, έχουμε άλλα μαλλιά, υπάρχει άλλη συμπεριφορά, οι άνθρωποι αλλιώς φέρονταν, αλλιώς κινούνταν, το βλέμμα, όλο αυτό είναι μια διαδικασία πάρα πολύ ευχάριστη για τον ηθοποιό».

 

Μάνος Καζαμίας: «Κάνω έναν επαρχιώτη από το Περδικάρι της Άρτας, δουλεύω ως αποθηκάριος στον «Παράδεισο των κυριών». «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι όλα αυτά τα λούσα…»

 

Σωτήρης Τσακομίδης: «Είμαι ο Θανάσης Χρηστίδης, αστυνομικός, μέσα στη διαφθορά. Είναι αντί-πρότυπο εντελώς, όχι μόνο της αστυνομίας, αλλά και για κάθε άνθρωπο. «Ο Παράδεισος των κυριών» είναι η ουτοπία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !