Μόνη η Δούκισσα Νομικού σήμερα στο Πρωινό!- Φανταστείτε να πήρε την πρωτιά...

10

 



Το Πρωινό ξεκίνησε με βασικές απουσίες στη δεύτερη ημέρα προβολής του και γι’ αυτό την έναρξη έκανε η Δούκισσα Νομικού. Ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη και η τελευταία προσθήκη Άρια Καλύβα απουσιάζουν λόγω της 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ.

«Σήμερα με βλέπετε πιο νωρίς λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ αλλά είμαι εδώ με υπέροχη ομαδάρα. Ελπίζω να έχετε ξυπνήσει καλά. Δεν είναι μαζί μας ο Γιώργος, ο Τάσος, η Φωτεινή και η Άρια αλλά είναι ο Θάνος, η Άννα και ο Γιάννης» είπε η Δούκισσα Νομικού στην έναρξη της εκπομπής.

Στη συνέχεια πέρασε στην κουζίνα και συνομίλησε με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.


Φανταστείτε να πήρε την πρωτιά...Θα πέσουν κορμιά..

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια ώρα εκπομπη είχε και σε αυτήν είχα ζώδια και μαγειρική που είναι η αργυρω και η λιτσα σταθερές αξίες εκεί. Εξάλλου τα νουμερα δεν είναι ακόμα ενδεικτικά. Από περιέργεια και μόνο μπορεί να την είδαν. Προσωπικά την θεωρώ αρκετά ψυχρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 ώρα και κάτι που ήταν η εκπομπή το λες και δοκιμαστικό για εκείνη.
    Δεν ήταν και άσχημα πάντως και αν πάρει νούμερα η Δούκισσα ο Αντ1 πρέπει να αλλάξει γραμμή θέλει δεν θέλει ο Λιάγκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εν τω μεταξυ κι η Δουκισσα, κι η Σκορδα ειναι παρα πολυ κρυες. Κανενα χιουμορ, καμια ανεση, μιλανε αβολα και σε κανουν να νιωθεις αβολα, μετα απο 15 χρονια στην τηλεοραση η καθεμια. Με ποιο σκεπτικο τις διαλεγουν τα καναλια; Ακομα και τα εμπορικα να ειναι, ποια γυναικα ταυτιζεται με την Δουκισσα το 2022; Ειναι κουκλα, σταρ Ελλας και παντρεμενη με γονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη Σκορδά με την Δούκισσα. Η πρώτη κάνει πολλά χρόνια καθημερινή, ζωντανή εκπομπή ενώ η άλλη είναι κυρίως σε βραδινά σόου και μαγνητοσκοπημένα πρότζεκτ.

      Διαγραφή
  4. Δυο λεπτα την ειδα και γυρισα καναλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Σκορδά έκανε μονοψήφια μόνη της,όταν έλειπε ο Λιάγκας😙😙😙

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Δουκισσα δεν εκανε καθημερινο στο Μεγα με Ουγγαρεζο , Καινουργιου και λοιπους; Αρα εδω και παααααρα πολλα χρονια δοκιμαζεται σε διαφορα προτζεκτ με απολυτη αποτυχια, γιατι την σπρωχνουν με το ετσι θελω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και τότε το Mega, μετά το πρώτο δίμηνο, είχε βγάλει μπροστά από Καινούργιου και Αραμπατζή τη Δούκισσα ως πιο "κεντρικιά" της πεντάδας γιατί ήταν καλύτερη από τις άλλες δύο και σε ηλικία μάλιστα μόλις 22 ετών, η νεότερη κεντρική παρουσιάστρια σε εκπομπή του παλιού Mega. Βέβαια ο Όμορφος Κόσμος της σεζόν εκείνης χαρακτηρίστηκε αποτυχημένος γιατί έκλεισε τη σεζόν με 14% πίσω από Μενεγάκη και 10 με 1 ANT1.

      Διαγραφή
  8. Αρα η Δουκισσα ειναι στα τηλεοπτικα απο το 2006 και ακομα δεν ξερει τα βασικα η μαλλον δεν την θελει το κοινο, δεν μπορει να περασει απεναντι στον τηλεθεατη. Με το να εστιαζει η καμερα συνεχως στο ωραιο της προσωπο, αυτο δεν την κανει συμπαθη στο κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !