«Δεν μείωσα την τέχνη μου κάνοντας καθημερινό (Άγριες Μέλισσες)»

0


Ο Αναστάσης Ροϊλός βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Παρασκευής στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απόφαση να βρεθεί για τρεις σεζόν σε καθημερινή σειρά, τις «Άγριες Μέλισσες».

«Επειδή η αναγνωρισιμότητα είχε να κάνει με τη δουλειά μου, καθαρά, όλο αυτό το γύρω γύρω ξεκίνησε λόγω της δουλειάς, λες ότι είναι κάτι που πάει μαζί. Κάτι πολύ ωραίο που λέει ο Δημητριάδης στη Λήθη του, «πλέον αποδέχθηκα τον κόσμο όπως είναι χωρίς δίχως». Δηλαδή ήθελα παλιά τον κόσμο όπως τον ήθελα εγώ, χωρίς αυτό χωρίς το άλλο, όμως τώρα τον έχω αποδεχθεί. Δεν το αποδέχθηκα γρήγορα μα και αυτό είναι μια μάχη» ανέφερε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός.


«Πάλι θα έρθει κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις. Όχι να δυσανασχετίσεις μα να σε πιέσει. Προσωπικά ένιωσα ίσως κάποιες φορές περίεργα, ίσως να πρέπει να υπερασπιστώ τον χώρο μου. Αλλά πάλι το γυρνούσα και προσπαθούσα να το δω κάπως πιο συνολικά ότι έτσι είναι , υπάρχει και αυτό και είναι σημαντικό να σου πετάνε ένα μπαλάκι και να σου κάνουν μια ερώτηση. Δηλαδή «θέλεις να συμμετέχεις σε αυτό το πράγμα;» και συ ή θα συμμετέχεις και θα βουτήξεις ή δεν θα συμμετέχεις καθόλου ή θα συμμετάσχω με τον δικό μου τρόπο τον οποίο και εγώ ψάχνω. Εγώ νομίζω πως έκανα το τρίτο» τόνισε ο ηθοποιός.

«Αν μιλήσουμε για το σινάφι, επειδή εγώ ξεκίνησα με το θέατρο θεωρώ σινάφι τους θεατρικούς ηθοποιούς, αυτό που θεωρώ ότι ξεπεράστηκε γρήγορα ευτυχώς με τις Μέλισσες ήταν ότι κάπως δεν μειώνεις την τέχνη σου κάνοντας ξαφνικά καθημερινό. Δηλαδή ότι κάνεις κάτι καλό και άξιο. Γιατί παλιά πολλοί ηθοποιοί, μεγαλύτεροι κυρίως και από εκεί το κληρονομήσαμε και εμείς, το φοβόντουσαν και ένιωθα και γω ότι ίσως να μην ήμουν έτοιμος γιατί ήθελα να κάνω θέατρο» συμπλήρωσε ο Αναστάσης Ροϊλός.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !