Γιώργος Καπουτζίδης: Ετοιμάζει νέα σειρά...

0


Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης το μεσημέρι της Παρασκευής (09/09) και μίλησε για την  σειράς «Σέρρες», και τη νέα του σειρά που θα προβληθεί από το Ant1+.

Οι «Σέρρες», η σειρά που προβάλλεται από την πλατφόρμα του Ant1 , έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια και όπως άφησε να εννοηθεί ο Γιώργος Καπουτζίδης θα υπάρξει δεύτερη σεζόν.

«Θα πρέπει να τα συζητήσω όλα αυτά με τους συντελεστές και με τον ΑΝΤ1+. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα σας πούμε τι έχουμε αποφασίσει. Πέρυσι ήταν φοβερά δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ψυχικά δηλαδή δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε παραγματικά γιατί περάσαμε όμορφα με αυτή τη σειρά. Αγαπηθήκαμε. Δεθήκαμε. Νιώθω ότι η ιστορία αυτή μπορεί να πει πολλά πράγματα. Ο Πάνος θα είναι πάντοτε εκεί και θα είναι πάντα αυτή η ιστορία του ό,τι κι αν γίνει από εδώ και πέρα».

Γιώργος Καπουτζίδης: Ετοιμάζει νέα σειρά
Ο δημιουργός αποκάλυψε πως «θα γίνει κι άλλη σειρά για το ΑΝΤ1+, αλλά δεν θα παίζω εγώ. Έχω εισπράξει χειροκρότημα και αγάπη, δεν μου λείπει, τα τελευταία χρόνια εισπράττω την εκτίμηση του κόσμου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Έκανα τα πράγματα που ήθελα στην τηλεόραση και παραπάνω από αυτά που ήθελα και είμαι ευγνώμων για αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !