Το δυνατό "αντίο" στην ΕΡΤ...

0

 


Ηχηρή ανατροπή και ραγδαία αλλαγή δεδομένων στην ΕΡΤ για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ο Τζώνη δεν… πήρε το όπλο του για να αναλάβει τα ηνία της δημόσιας τηλεόρασης, όπως προαναγγέλλεται εδώ και δύο μήνες, αλλά αποφάσισε να πάρει… άλλο δρόμο.

Ο λόγος για τον Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος από τα τέλη Ιουνίου -όποτε παραιτήθηκε ο Γιώργος Γαμπρίτσος- βρισκόταν εν αναμονή για προκήρυξη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, προκειμένου να αναλάβει επισήμως καθήκοντα. Το ζήτημα της τοποθέτησής του εθεωρείτο διαδικαστικό, καθώς κατά τα άλλα ο Τζ. Καλημέρης είχε συμφωνήσει να αναλάβει τη θέση.


Το καλοκαίρι, όμως, πέρασε και η προκήρυξη της θέσης από την πλευρά των πολιτικών ιθυνόντων δεν έγινε. Παράλληλα, το τηλεοπτικό στέλεχος με τη μακρά πορεία είχε και άλλες προτάσεις που του έκλειναν το μάτι. Η ανατροπή ήρθε πριν από λίγες ημέρες, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζ. Καλημέρης ενημέρωσε τη διοίκηση της ΕΡΤ ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο, καθώς συμπληρώνονται ήδη δύο μήνες αναμονής χωρίς να έχει προχωρήσει κάποια διαδικασία, ενώ η σεζόν ξεκινά άμεσα.


Από Real Life


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !