Ένας αναπόφευκτος χωρισμός και ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται στο νέο κύκλο του Σασμού...

1



Ο έρωτας θα παίξει καταλυτικό ρόλο και στον δεύτερο κύκλο του Σασμού με πολλές ανατρεπτικές εξελίξεις για τους τηλεθεατές και νέες προκλήσεις για τους ήρωες.

Σύμφωνα με το MYtv, στη δραματική σειρά του Alpha, η Αργυρώ λυγίζει από τον έρωτά της για τον Αστέρη με αποτέλεσμα ο γάμος της να κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Από την άλλη, ένας νέος άντρας μπαίνει δυναμικά στη ζωή της Θοδώρας και ανάμεσά τους δημιουργείται μια ακαταμάχητη έλξη.


Αναπόφευκτος ο χωρισμός
Η Αργυρώ βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση λόγω της θλίψης της μετά την άγρια δολοφονία του Άγγελου. Προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος της, να μείνει ψύχραιμη και στο πλευρό της γιαγιάς της αλλά και να καταλαγιάσει το μίσος που νιώθει, ακόμη μία φορά, για τους Σταματάκηδες. Η σύλληψη του Μαθιού ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία την εξοργίζει και η σύγκρουση με τον Αστέρη θα είναι αναπόφευκτη. Εκείνος προσπαθεί να την πείσει πως δεν είχε καμία σχέση με το έγκλημα, αλλά η Αργυρώ νιώθει πως από την οικογένειά του μόνο πόνο μπορεί να πάρει.

Ο Αστέρης, όμως, δεν θα το βάλει κάτω. Ορκίζεται στην αγάπη που νιώθει για εκείνη πως δεν θα έβλαπτε ποτέ τον Άγγελο. Κι ενώ η Αργυρώ στην αρχή είναι επιθετική απέναντί του, όπως θα δούμε, μέρα με την ημέρα αυτό θα αλλάξει. Όσο και να προσπαθεί να καταπιέσει και να θάψει τα αισθήματα που νιώθει για εκείνον, δεν μπορεί. Αυτό που τους ενώνει είναι κάτι μεγαλύτερο και σίγουρα πιο ισχυρό απ’ όσα τους χωρίζουν. Οι δυο τους συναντιούνται συχνά, αν και εκείνη προσπαθεί να μη λυγίσει, προκειμένου να μην πληγώσει και τον Σταύρο, ο οποίος της έχει σταθεί. Δεν τα καταφέρνει όμως.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Σταύρος αντιλαμβάνεται πως κάτι συμβαίνει και οι υποψίες του δεν αργούν να επιβεβαιωθούν. Βλέπει τον Αστέρη με την Αργυρώ και διαπιστώνει πως η αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον δεν έχει τελειώσει. Οι δύο άντρες θα έρθουν αντιμέτωποι. Ωστόσο, όσο και να προσπαθεί η Αργυρώ να μείνει μακριά από τον Αστέρη, δεν θα τα καταφέρει. Η παρουσία του στη ζωή της είναι μοιραία και σιγά-σιγά απομακρύνεται από τον Σταύρο και ο γάμος τους θα περάσει μεγάλη κρίση, η οποία ίσως τους οδηγήσει στον οριστικό χωρισμό.

Ένας νέος μεγάλος έρωτας
Έναν μεγάλο έρωτα, όμως, θα βιώσει και η Θοδώρα. Η ζωή της στον πρώτο κύκλο της σειράς είχε μεγάλες ανατροπές και οι σχέσεις της δεν ήταν σταθερές. Μάλιστα, μετά τον θάνατο του Πετρή, η κοπέλα αποφάσισε να αλλάξει, καθώς ο χαμός του τη σημάδεψε. Κι ενώ πίστευε πως δεν θα καταφέρει να ερωτευτεί ξανά, ο νέος αστυνομικός της σειράς, ο Λευτέρης, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης, θα της αλλάξει τη ζωή. Οι δυο τους γνωρίζονται τυχαία, αλλά από την πρώτη στιγμή νιώθουν μια αμοιβαία έλξη. Σιγά-σιγά θα τους δούμε να έρχονται κοντά και η ζωή της Θοδώρας θα αλλάξει για πάντα…

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !