Γιατί θα παίξει και την Κυριακή ο Σασμός;

1

 


Ο Alpha αλλάζει το πρόγραμμά του και δεν θα προβάλλει νέα επεισόδια του Σασμού την Δευτέρα και την Τρίτη. Για να μην απογοητεύσει όμως τους τηλεθεατές του θα υπάρξει νέο επεισόδιο την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο σταθμός πρόκειται να κάνει την τροποποίηση στο πρόγραμμα προκειμένου να μεταδωθούν οι αγώνες του UEFA Nations League.


Οι ημέρες και ώρες προβολής των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων:


Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, μη χάσετε την αναμέτρηση μεταξύ της Ιταλίας και της Αγγλίας σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου.


Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, παρακολουθείστε τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Κύπρο. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Σπύρος Νάσιος.


Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα υποδέχεται, στο γήπεδο της Ριζούπολης, την Β. Ιρλανδία στις 21:45. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης.


Πριν από τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στις 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Pre Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και εκλεκτούς καλεσμένους. Θα υπάρχουν ρεπορτάζ και συνδέσεις με το γήπεδο. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα υπάρχει εκπομπή «Post Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha». Με πλούσιο ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δευτέρα και Τρίτη θα αναλάβουν τα άλλα κανάλια,αλλά ξέχασα Δευτέρα,Τρίτη έχει gntm...Για να δούμε προς τα που θα μετακινηθούν οι τηλεθεατές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !