Ο Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει τον νέο Γενικό διευθυντή των ραδιοφώνων του

0


Ο Όμιλος ANTENNA ανακοινώνει, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ότι ο Peter Yiamarelos αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής των Ραδιοφώνων Ελλάδος, από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Ο Peter Yiamarelos έχει διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς έχει εργαστεί στην Αυστραλία, όπου κατείχε υψηλές θέσεις σε κορυφαία radio groups, αλλά και σε πάνω από 7 ευρωπαϊκές χώρες.

Με τις πολλαπλές δεξιότητες, την πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία και τη βαθιά γνώση στον σχεδιασμό προγραμμάτων για ραδιοφωνικούς σταθμούς, θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των ραδιοφώνων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.


O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει στην κατοχή του τον easy 97,2 και τον Ρυθμό 94,9, δύο κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Αττική. Ο easy 97.2, που ιδρύθηκε το 1988 ως Antenna Radio, ήταν η πρώτη δραστηριότητα της οικογένειας Κυριακού στα μέσα ενημέρωσης. Ο σταθμός ηγείται του διεθνούς σύγχρονου ρεπερτορίου για ενήλικες (soft AC) στην Αττική. Προσφέρει ένα συνδυασμό ψυχαγωγίας και μουσικής, ενώ 45' ασταμάτητα soft μουσικής αποτελούν σημαντικό μέρος της παραγωγής του. Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ειδήσεις και ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο Ρυθμός 94.9, που αποκτήθηκε το 2011, είναι ο Νο 1 ελληνικός μουσικός σταθμός στην Αθήνα και μεταδίδει αποκλειστικά τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες. Το πρόγραμμα εστιάζει στην ελληνική μουσική με 40’ χωρίς καμία διακοπή και ζωντανές εκπομπές. Η παρουσία των σταθμών σε όλο τον κόσμο γίνεται μέσα από την πλατφότρμα SOUNDIS, την 1η διαδικτυακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία, που εξειδικεύεται σε ηχητικό περιεχόμενο, προσφέροντας την απόλυτη ακουστική εμπειρία με ραδιόφωνα και podcast.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !