Από το True Blood στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ...

2



Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Γλυκάνισος» θα προβληθεί την νέα σεζόν και ο απόλυτος έρωτας του Στρατή και της Ραζάν αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό όπως μαρτυρούν τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στην σειρά, θα είναι και ο Theo Alexander, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Τάλμποτ στη δημοφιλή σειρά True Blood.

Ο Theo Alexander θα υποδυθεί έναν πλοίαρχο και ο ίδιος δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Η Ελληνίδα μάνα έχει δίκιο, το να είσαι ηθοποιός, είναι ποταπό. Επίσης αναγκάζεσαι να περνάς περισσότερο χρόνο μαζί της, γιατί είσαι στην ίδια πόλη. Άρα και εγώ αποφάσισα να κάνω τη μάνα μου περήφανη και παράλληλα να γλιτώσω και το Δρομοκαΐτειο» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του.



Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Βέβαια το πιο ακριβές είναι από τους 42 βαθμούς, καθώς εκεί έπαιξε πιο πρόσφατα. Στο True Blood συμμετείχε το μακρινό 2010! Τουλάχιστον έχασε τα επιπλέον κιλά των 42 βαθμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά από τα Ψέματα του Alpha είναι το πιο ακριβές, καθώς έπαιζε στο β' μέρος της σειράς, που ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !