Εμείς : Αυτή είναι η νέα καθημερινή εκπομπή του OPEN

5



Κάθε απόγευμα, η Ελλάδα και οι άνθρωποί της έχουν τον πρώτο λόγο. 

Από τη Δευτέρα, 29 Αυγούστου και καθημερινά στο νέο πρόγραμμα του OPEN ξεκινά ένα ταξίδι διαφορετικό, συναρπαστικό και αισιόδοξο. Ένα ταξίδι από αυτά που ονειρευόμαστε, σε τόπους αγαπημένους, σε εμπειρίες, σε γεύσεις, σε φρέσκες προτάσεις και όμορφες ιστορίες.  

Η νέα εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου ανοίγει ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τα απογεύματά μας αποκτούν χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και διηγήσεις.  

Καθημερινά οι συνεργάτες της εκπομπής, «οργώνουν» κάθε βουνό, πεδιάδα, θάλασσα, ανακαλύπτουν μέρη, προτάσεις, ανθρώπους και μας μεταφέρουν μέσα από ζωντανές συνδέσεις ή video σε μέρη που έχουμε αγαπήσει ή λαχταράμε να γνωρίσουμε, στους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς του ελλαδικού χώρου. 

Η ελληνικότητα, η εντοπιότητα, ο καθημερινός άνθρωπος αλλά και αγαπημένα πρόσωπα που θαυμάζουμε, έρχονται σε πρώτο πλάνο με ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν, συγκινούν, διδάσκουν και τελικά εμπνέουν, είτε με παρουσία στο πλατό της εκπομπής, είτε με συνδέσεις.  


«Γευόμαστε» όλη την Ελλάδα μέσα στο studio -και όχι μόνο- αναδεικνύοντας τα υπέροχα προϊόντα της κουζίνας μας με συνταγές που όλοι θα λατρέψουμε.  

Κάθε απόγευμα, Δευτέρα με Παρασκευή, ό,τι μας απασχολεί, μας ενδιαφέρει, μας εξελίσσει και μας συνεπαίρνει θα είναι στην εκπομπή «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου.  

Για όλους εμάς που ταξιδεύουμε με την καρδιά, το μυαλό και τις εικόνες. Που γελάμε δυνατά, που συζητάμε ζωντανά, που συμμετέχουμε ενεργά, που μοιραζόμαστε με πάθος. 


 «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου, από τις 29 Αυγούστου, καθημερινά στο OPEN. 




Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εμείς με τη Χριστίνα Λαμπίρη μια εκπομπή telemarketing του 2% στο Epsilon TV τη σεζόν 2017-2018. Ο τίτλος άφησε πίσω του μεγάλη ιστορία, υστεροφημία και επιτυχία στην ελληνική tv και το Open τον επαναφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειχε καθολου telemarketing αυτη η εκπομπη. Ηταν κοινωνικη και δεν την εβλεπε κανεις

      Διαγραφή
  2. αντγραφη του μενουμε Ελλαδα και ο τιτλος εχει ξαναυπαρξει το 18 ως εκπομπη της Λαμπιρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία εκπομπή, πολύ καλή η παρουσιάστρια, φάουλ ο τίτλος. Μακάρι να πάει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρότι η εκπομπή της στην ΕΡΤ ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, κυρίως λόγω της σκηνοθεσίας, της φωτογραφίας και της μουσικής, η ίδια ως παρουσία, ήταν σε αρκετές περιπτώσεις επιδερμική και περισσότερο "lifestyle" απ οσο θα έπρεπε για την αισθητική της εκπομπής της. Εφόσον, κρατήσει όλα τα καλά και φροντίσει να είναι περισσότερο σοβαρή, θα παει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !