Η επίσημη ανακοίνωση για το «Κοινωνία ώρα MEGA» - Πότε κάνει τελικά πρεμιέρα; Τι ώρα θα παίζει;

12


Η «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, επιστρέφει με αέρα ανανέωσης στο ραντεβού με τους τηλεθεατές, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 05:00 το πρωί.

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA που έκλεισε θριαμβευτικά την τηλεοπτική σεζόν κατακτώντας την κορυφή της τηλεθέασης, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, την αμεσότητα, την άποψη και το χιούμορ να δίνει την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας της ημέρας.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη επιστρέφουν στη βάση τους και μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής είναι έτοιμοι να μας μεταφέρουν όλα τα νέα, τις εξελίξεις, τις ενδιαφέρουσες προτάσεις και τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο σε μια χρονιά που αναμένεται να σημαδευτεί από σημαντικές εξελίξεις.

Κρατώντας σταθερά τη σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές η εκπομπή θα διατηρήσει το δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.

Με καλεσμένους από όλους τους χώρους, της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής, πρόσωπα που ξεχώρισαν και απόψεις που αξίζει να ακουστούν, η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα ενισχύσει την παρέμβασή της σε θέματα που ενδιαφέρουν και αφορούν όλους μας. Δίνοντας με συνέπεια τον παλμό της επικαιρότητας από νωρίς το πρωί, η εκπομπή θα αναδεικνύει, επιπλέον, όλα όσα γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο διαδίκτυο και δημιουργούν τάση στα social media.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κότες στο MEGA. Φοβήθηκαν τον ανταγωνισμό μιας και όλα τα κανάλια θα παίζουν στις 5 και είπαν να ξεκινήσουν νωρίτερα μπας και φτιάξουν συνήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έκανε το mega. Ας το σκεφτόταν κάποιος άλλος πρώτος, τι να κάνουμε τώρα 😉

      Διαγραφή
    2. Και πέρυσι 23 Αυγούστου ξεκίνησε. Αυτά να πας να τα πεις αλλου.

      Διαγραφή
    3. Το Mega δηλαδη ειναι οι κοτες, οχι τα υπολοιπα καναλια που αντεγραψαν την ωρα εναρξης και το πηγαν στις 5; Τρομακτικε ανωνυμε.

      Διαγραφή
    4. Αυτό το δίδυμο λογικά κάνει τις ανατροπές: Μία στο OPEN με το 5:30, μετά στο MEGA με τις 5:00... μήπως φέτος να το πάνε στις 4:00 ??

      Διαγραφή
  2. Μα και πέρσι φοβήθηκε ότι θα πιάσει πάτο και του βγήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον κάποιος άλλος δείχνει να φοβάται...γι' αυτό ασχολείται τόσο σήμερα με την έναρξη του mega...Σας τάραξε πολύ η είδηση βλέπω...

      Διαγραφή
  3. Εμένα ναι πολύ τρόμαξα να πω την αλήθεια. Σχολιασμό κάνουμε τόσο κακό είναι? Δεν επιτρέπεται; Δηλαδή θέλετε να λέμε μόνο πόσο τέλειο είναι το MEGA ? Ε , δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος μίλησε για τελειότητα; Ότι έχετε κολλήσει με την ημερομηνία έναρξης σχολιάζουμε κι εμείς. Εσείς πάλι τι θέλετε; Να λέμε πόσο τέλεια τα γράφετε; Ε δεν τα γράφετε.

      Διαγραφή
    2. To mega Πέρσι εχει μονο την Ελιά 3 ώρες στο Prime time. Όλες η άλλες σειρές της αλλάζει συνέχεια ώρα. Πρέπει να βάλουνε 3 Κωμωδίες καλές όχι μόνο δραματικές. Και ελιά να παίζει το πολύ μέχρι 10:15 γιατί μετά το χαλάσανε πολύ το έργο την Ελιά . Το αύριο μας ανήκει το κόψανε χωρίς καν Φινάλη. Όταν κάτι δεν πάει καλά στο Mega Το κόβουνε χωρίς καν να το λένε.Επίσης έχει παρά πολλές εκπομπές χωρίς λόγο. Γιατί δεν βάζουνε (Ε) Στις 14-16:00 για ποιο λόγο να έχει τόσες εκπομπές είναι λίγο βαρετό.

      Διαγραφή
  4. Αν μετραγε τοσο ποτε ξεκιναει κατι, τοτε θα ξεκινουσαν ολα τον Ιουλιο. Μετραει για το πολυ 2 βδομαδες και μετα οτι αξιζει μενει. Ελεος με την κακια ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την καλύτερη δουλειά κάνει το MEGA το οποίο όχι μόνο δεν άλλαξε τίτλο εκπομπής (όπως Αμερική το κάνει)στις διακοπές του διδύμου,όχι μόνο δεν τα πήγε άσχημα,ξεκινάει και νωρίς ημερολογιακά.
    Αυτή είναι η μαγκιά του και είναι πολύ μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !