Ποια ημέρα θα βλέπουμε τον «Maestro» του Παπακαλιάτη; - Τι θέλει να πετύχει το MEGA;

16


Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποτελεί ίσως το πιο δυνατό asset για το κανάλι της Συγγρού και ταυτόχρονα ένα μεγάλο στοίχημα για τα στελέχη του Mega, που αναζητούν την καταλληλότερη θέση… μάχης για να λανσάρουν τη σειρά.


Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, επικρατέστερη ημέρα για τη μετάδοση του «Maestro» είναι η Παρασκευή. Στόχος του Mega είναι να «χτίσει» ένα ισχυρό μπλοκ σειρών στην prime time της Παρασκευής, προγραμματίζοντας στις 21:00 το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου -οι οποίοι, σημειωτέον, είχαν το ίδιο slot και πέρυσι με τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα»- και μετά στις 22:00 να έρχεται η ώρα του Χρ. Παπακαλιάτη.


Η δεύτερη εναλλακτική που εξετάστηκε για την ημέρα μετάδοσης είναι η Κυριακή, με το σκεπτικό ότι η σειρά, που περιλαμβάνει εννέα επεισόδια, θα έχει χαρακτήρα ειδικού event, ωστόσο προκρίνεται για την ώρα η Παρασκευή.


Όλα αυτά  όμως απο τον Οκτώβριο όπως σας ενημερώσαμε εδώ στο TVNEA.COM (δες εδώ).


Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. εγω περιμενα Δευτερα, ειναι βαρυ οπλο και δε χρειαζεται την προστασια της Παρασκευης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή Δευτέρα με Πέμπτη θα έχει στις 9 το βράδυ την σειρά του Γεωργίου και μετά το Μαύρο Ρόδο. Και την Παρασκευή θα έχει την κωμωδία 9 το βράδυ και μετά Παπακαλιάτη. Σωστά τα λέω; Ξεχνάω κάποια σειρά του Mega για το prime time που θα παίζει στο πρώτο μισό της σεζόν;;
    Εμένα αν εξαιρέσουμε την σειρά του Γεωργίου που δεν μου αρέσει -δεν μου αρέσουν γενικά οι παραγωγές του από εποχή Μπρούσκο. Έχει όμως το κοινό του και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια- οι άλλες μου φαίνονται πολλά υποσχόμενες. Ακόμα και η κωμωδία που αρχικά ως ιστορία δεν μου έλεγε κάτι το trailer ως ένα βαθμό μου άλλαξε γνώμη. Δεν συμπαθώ πολύ τους ηθοποιούς βέβαια αλλά εντάξει. Οι δύο νέες δραματικές-ρομαντικές σειρές του καναλιού φαίνονται καλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως μέχρι στιγμής το πιο δυνατό χαρτί του mega είναι η σειρά του Γεωργίου.Και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να τα πηγαίνει καλά.Και το Μαύρο ρόδο φαίνεται καλή σειρά όπως και η νέα σειρά του Παπακαλιάτη(αλλά η σειρά του Παπακαλιάτη δεν ξέρω τι αφορά και σε ποιους θα κεντρίσει το ενδιαφερον)

      Διαγραφή
  3. Καλή σκέψη του mega .Έτσι δεν θα κάψει την σειρά του Παπακαλιάτη....Εξυπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περίεργο να παίζει μετά από μια κωμωδία. Καλύτερα να έπαιζε Κυριακή μόνη της ή μετά την Ελιά και ας έβαζαν το Celebrity Game Night την Παρασκευή όπως πέρσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα δε με απασχολεί η ημέρα, θεωρώ πως η Παρασκευή είναι καλή επιλογή, γιατί θα ακολουθεί και το Φως στο τούνελ μετά. Ή Δευτέρα ή αυτή θα ήταν οι ιδανικότερες. Αυτό που με προβληματίζει είναι η ώρα. Στις 22:00;Δεν είναι πολύ νωρίς γι αυτή τη σειρά. Θεωρώ πως θα έχει σήμα καταλληλοτητας 16 ή 12 στην καλύτερη. Μήπως εν τέλει θα ταίριαζε καλύτερα τις Δευτέρες γύρω στις 23:00;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην έβαζαν τόσο ακριβή σειρά να παίζει στις 11. Λες και οι προηγούμενες σειρές του Παπακαλιάτη τι ώρα έπαιζαν;

      Διαγραφή
    2. Οι προηγούμενες σειρές του μπροστά σε αυτή, φαντάζουν πολύ λαιτ. Η συγκεκριμένη έχει πολλή βία και γυμνό. Δύσκολο να παίξει στις 10.Πάλι θα φάνε πρόστιμο απο το ΕΣΡ.

      Διαγραφή
    3. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η σήμανση "άνω των 16" επιτρέπεται να προβάλλεται μετά τις 22:00. Επομένως, είναι πολύ λογικό να παίξει τέτοια ώρα η σειρά.

      Διαγραφή
    4. 11 επαιζε το κλεισε τα ματια

      Διαγραφή
  6. Μόνο εμένα μου φαίνεται ξεπερασμένη; Μια από τα ίδια, ο γνωστός Παπακαλιάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεπερασμένος,θα συμφωνήσω ..Επίσης θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσες ιστορίες θα "έκλεψε"από σειρές του εξωτερικού και θα τις .."ένωσε"....

      Διαγραφή
    2. Ξεπερασμενος ο Παπακαλιατης. Οτι οι αλλοι ειναι περασμένοι δηλαδη

      Διαγραφή
    3. Ε κράτα και λίγο τα προσχήματα με την αρρωστιά σου με τον αντεννα

      Διαγραφή
  7. Εν το μεταξυ αν ο παπακαλιατης ηθελε να πρωτοπορισει ας εγραφε εναν κεντρικο χαρακτηρα γκει που να τον επαιζε ο ιδιος κι να χτιζε μια ιστορια πανω εκει,
    Ο ιδιος παιζει παιζει παντα τον στρειτ που τον παραταει η γκομενα κι βαζει τους diversity
    Ρολους δευτερους κι καταληγει να επαλαμβανεται
    Αμα εισαι κι δημιουργος κι πρωταγωνιστης πρεπει να σπας καστανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !