ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - «ΣτΟργή»: H δυνατή σειρά του ΣΚΑΪ πότε κάνει πρεμιέρα;

0



«στΟργή» ονομάζεται το κοινωνικό δράμα που έρχεται στον ΣΚΑΪ φέτος και πραγματεύεται την κακοποίηση, το τραύμα που κρύβεται στην παιδική ηλικία και πολλές φορές ορίζει την ενηλικίωση και την ικανότητά μας να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους.

Σε μια εποχή που η οργή έγινε κίνημα και η ενδοοικογενειακή βία είναι σε έξαρση, χρειάζεται να κατανοήσουμε καλύτερα τη βαθύτερη αιτία του προβλήματος της βίας αλλά και να αποστιγματίσουμε την ψυχοθεραπεία που δεν είναι ταμπού, αλλά ένα μονοπάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στην αυτογνωσία, τη λύτρωση και την ισορροπία.

Πρόκειται για την ελληνική προσαρμογή της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς Kirmizi Oda.

Μία μεσήλικας αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο. Ένα ζευγάρι διαλύεται εξαιτίας του θυμού. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, που έχουν ένα και μόνο κοινό: βρήκαν την οργή μέσα στη στοργή των πιο κοντινών τους ανθρώπων.


Στη σειρά «στΟργή» σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TVNEA.COM θα κάνει πρεμιέρα την εβδομάδα 19/9 χωρίς ακόμα να έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία προβολής...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !