Επιχείρηση με τον κωδικό... «Άνοιγμα στα ΜΜΕ»

1




Επιχείρηση με τον κωδικό... «Άνοιγμα στα ΜΜΕ» ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας από Σεπτέμβριο, με φόντο την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αλλά και την παρουσία του στη ΔΕΘ, όπου θα τα παίξει όλα για όλα για την αντιστροφή του πολιτικού κλίματος. Μάλιστα, η προσπάθεια αυτή της Κουμουνδούρου το τελευταίο «διάστημα» ακουμπάει, εκτός των άλλων, και στην υπόθεση Ανδρουλάκη, προκειμένου να καταστεί εφικτό το κλείσιμο της ψαλίδας όσο το δυνατόν περισσότερο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανέβει στη Θεσσαλονίκη με ευνοϊκότερες για τον ίδιο συνθήκες.


Κεντρικό μέλημα για την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα είναι η προσέγγιση μιας σειράς θεσμικών Μέσων με τα οποία στο παρελθόν είχε συγκρουστεί σφόδρα, ταυτίζοντας την ιδιοκτησία τους με την έννοια της διαπλοκής και ασκώντας έντονη πολεμική σε όλα τα επίπεδα. Έκτοτε, όπως είναι φυσικό επόμενο, δημιουργήθηκε κλίμα έντονης καχυποψίας, το οποίο γινόταν όλο και πιο βαρύ με τοποθετήσεις τύπου Πολάκη ή Καρτερού. Προκειμένου, λοιπόν, να βελτιωθεί η εικόνα αυτή, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται αποφασισμένος να βάλει σε δεύτερη μοίρα τον σκληροπυρηνικό αρθρογράφο της «Αυγής» και προσωπικό του συμβολάτορα σε θέματα επικοινωνίας, δίνοντας περισσότερο γήπεδο στον πρώην διευθυντή του «Έθνους» Μπάμπη Παπαδάκη, η μετριοπάθεια και οι διαχρονικές επαφές του οποίου είναι απαραίτητες για την εξυπηρέτηση των επιδιώξεων της Κουμουνδούρου.

«Δεν γίνεται να το γυρίσουμε μόνο με τα φιλοΣΥΡΙΖΑϊκά Μέσα», είναι το μότο που κυριαρχεί στις αναλύσεις του στενού προεδρικού συστήματος. Ο Μ. Παπαδάκης δεν αποκλείεται να αναλάβει και τον ρόλο μεσολαβητή με κορυφαία στελέχη ΜΜΕ, ακόμα και με εκδότες ή καναλάρχες, συνδράμοντας τον Αλέξη Τσίπρα στο συγκεκριμένο μέτωπο, ο οποίος είναι αποφασισμένος να πάρει πάνω του το σχετικό project. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν στο άμεσο μέλλον γενικότερες ανακατατάξεις τόσο στο κομμάτι των αρμοδιοτήτων των επικοινωνιακών επιτελών του ΣΥΡΙΖΑ όσο και σε αυτό της επιλογής των προσώπων. Εξάλλου, και ανεξάρτητα από τα παραπάνω, εδώ και καιρό συζητείται πίσω από τις κλειστές πόρτες της Κουμουνδούρου.

Πηγή: Secret-Παραπολιτικά

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωραίο προπαγανδιστικό κείμενο από τα '''Παραπολιτικά'' τώρα που βυθίζεται η διεφθαρμένη κυβέρνηση που υποστηρίζουν μέσα στα σκάνδαλα. Καλοί στη δουλειά τους μέχρι τέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !