ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Αυτό είναι το τρέιλερ και οι τίτλοι αρχής..

28



Ενημέρωση με άποψη, ψυχαγωγία με σύγχρονη ματιά.
Το ανανεωμένο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα, έρχεται με άλλον… αέρα. Παρέα του, η Δούκισσα Νομικού.


Ό,τι απασχολεί την κοινή γνώμη, ό,τι συζητάμε με τις παρέες μας, ό,τι μας κάνει πιο δημιουργικούς, ό,τι μας δίνει χαρά και ενέργεια θα συνθέτει την πολύχρωμη εικόνα του πρωινού και της ημέρας μας.

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 09:50, ο Γιώργος Λιάγκας θα αναζητά την αλήθεια και τους πρωταγωνιστές των κοινωνικών θεμάτων που έχουν κάνει αίσθηση. Με τον ευθύ και ορμητικό λόγο του, το πάθος του για το «κυνήγι» της είδησης θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει μαζί με τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα αποκλειστικά ρεπορτάζ και δηλώσεις που θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεών μας. 

Το «Πρωινό» καλωσορίζει τη Δούκισσα Νομικού, ένα πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη και επικοινωνιακή προσωπικότητα. Με θετική διάθεση, αισιοδοξία κι ευαισθησία, θα μοιράζεται μαζί μας όλα όσα αγγίζουν τη σύγχρονη γυναίκα, αλλά και όλα όσα δίνουν χρώμα και φως στη ζωή μας.




Ο Γιώργος Λιάγκας παρέα με τη Δούκισσα Νομικού θα υποδέχονται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της εκπομπής για μια ενδιαφέρουσα και απολαυστική κουβέντα.

Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίζει με άρωμα Ελλάδας από τις αυθεντικές συνταγές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, που επιστρέφει στην εκπομπή. Η καταξιωμένη σεφ, που «απογείωσε» την ελληνική κουζίνα,  θα μας αποκαλύπτει τα μυστικά της και θα μας δίνει ιδέες και χρηστικές συμβουλές που θα ανεβάσουν τη μαγειρική μας σε… άλλο επίπεδο!

Η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα, σταθερή αξία της αστρολογίας, αλλά και του «Πρωινού», θα ανοίγει τους χάρτες της για να μας δώσει τις προβλέψεις της και να μας μιλήσει για τα ζώδια, τους πλανήτες και τις επιρροές τους.

Ο έμπειρος διακοσμητής Νίκος Κωνστάντης, θα μας προτείνει έξυπνους τρόπους για να κάνουμε πιο όμορφο τον προσωπικό μας χώρο, αλλά και την καθημερινότητά μας.

Ο Γιώργος Λιάγκας, παρέα με τη Δούκισσα Νομικού και όλη τη δυνατή ομάδα του «Πρωινού», μας δίνουν το πρώτο τους ραντεβού τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 09:50.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ


Δημοσίευση σχολίου

28Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η δουκισσα εμφανιζεται περισσοτερο στο τρειλερ απο τι θα εμφανιζεται ολη την σεζον στην εκπομπη.ειναι φανερο οτι ο λιαγκας θα το παει φουλ σε στυλ τατιανας κουτσελινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν καταλαβαίνω αυτό από το τρέιλερ. Πολύ ωραίο αισθητικά πάντως, μπράβο!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία αισθητική αλλά δεν έχει καμια σχέση με το αποτέλεσμα που βγαίνει από την εκπομπή, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρα δεν άλλαξαν τίποτα, ούτε το σήμα της εκπομπής κτλ που λέγατε.

    Όσο για το τρέιλερ, συνηθισμένο έως βαρετό. Δεν είχε καμία πρωτοτυπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνεις ότι οι ειδήμονες - ψυχολόγοι - αναλυτές - μέντιουμ βλέπουν και γνωρίζουν τα πάντα πριν αυτά γίνουν;
    Υ. Η το τρέιλερ είναι πολύ καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπόοοοοορινγκ!!!! Πιο βαρετό τρέιλερ πεθαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο τρέιλερ μοντέρνο χωρίς βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρα, ωραιο τρειλερ, χαλαρο, ωραια αισθητική, χωρίς πολλά πολλά. Η αισθητική του είναι βεβαία η ίδια με τα τρέιλερ-τίτλους αρχής της Σκορδά τα τελευταία χρόνια, αλλά άλλωστε η εκπομπή δεν αλλάζει σε κάτι οπότε μια χαρά. Ωραία εικόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίο το τρέιλερ αλλά Δούκισσα,Σκορδά,Καινούργιου...ίδιες πλέον...Πόδια,τρεσές,χαζοχαμογελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ γλυκανάλατο βρε παιδιά. Χαρούλες και γελάκια και στο τέλος θα ασχολούνται με πισπιρίγκες και λιγνάδηδες. Ο Λιάγκας με το κλασικό ειρωνικό υφάκι, η Δούκισσα ως άλλη Σκορδά, πολύ πιο όμορφη όμως, με το καρφιτσωμένο χαμόγελο να κάνει ψευτοσκερτσοναζάκια να δείχνει τα πόδια της και να μην αφήνει τον Λιάγκα να φάει(πόσες φορές το έχουμε ξαναδεί αυτό;), η Πατέρα με ύφος πρύτανη να βγάζει άστρα από τον καφέ, η Αργυρώ να ετοιμάζει παντέλεια καπκέικς από αφρολέξ και δυό άλλες ντυμένες τόσο έντονα πολύχρωμα σαν παπαγάλοι σε πλήρη αντίθεση με τα θανατικά και τις τραγωδίες που θα μας σερβίρουν και θα σχολιάζουν. Καμία πρωτοτυπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία αισθητική το τρέιλερ και ωραία εικόνα. Πολύ χαρούμενο βέβαια και δεν κολλάει με την εκπομπή που θα ναι κάτι σε στυλ κηδείες με το Γιώργο η στον ανακριτή με το Γιώργο λιαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν σου μένει ένα άτομο από το τρέιλερ αυτό είναι η Δούκισσα. Η ομορφιά της δεν αφήνει το μάτι να πάει αλλού. Εκεί που είναι ο Λιάγκας με τους δημοσιογράφους για τα κοινωνικά παραπλανά γιατί μόνο χαμόγελα δεν θα έχει η ενότητα αυτή και χαρούμενη διάθεση. Αλλά εντάξει χαζοί οι τηλεθεατές των πρωινών δεν είναι τον έχουν μάθει πλέον τον Λιάγκα. Ξέρουν τί θα δουν στην ενότητα αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πάντα θα δουν σε αυτή την ενότητα. Μέχρι και καιρό.

      Διαγραφή
    2. Η δούκισσα είναι όντως πανέμορφη, αλλά για εμένα δεν έχει αμεσότητα

      Διαγραφή
  12. Έλα ρε παιδιά, ξέρει ο τηλεθεατής τι θα δει, δεν περιμένει το τρέιλερ. Δεν είναι κάνα νέο προϊόν. Το ίδιο ακριβώς με πέρυσι θα κάνουν ( που τους πήγε και πολύ καλά). 1,5 ώρα πάνω κάτω κοινωνικό, κάνα δεκάλεπτο gossip, και μετά μαγειρική, μόδα, ζώδια, καλεσμένοι. Σιγά το τρομερό που πρέπει και να το εξηγήσουν στον τηλεθεατή, δεν είναι κάτι νέο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα πόσο πρωτότυπα και μπροστά για την εποχή τους τρέιλερ και εκπομπή. Η γυναίκα εγκλωβίζεται και πάλι στο «κλουβί» της. Της επιτρέπεται να μιλά μόνο για ρούχα, μαγειρική και ζώδια, ενώ μόνο ο ΑΝΔΡΑΣ έχει το δικαίωμα να εκφράζει άποψη επί παντός επιστητού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστό αυτό που λες !!

      Διαγραφή
    2. Θα διαφωνήσω. Η Φωτεινή και η Άρια άντρες είναι; Η εκπομπή χρειαζόταν ένα άτομο για τα λάιτ θέματα. Να μην έβαζαν γυναίκα;

      Διαγραφή
    3. Όντως, η φωτεινή και η Άρια δεν μετράνε; Χρειάζονταν άτομο για τα ανάλαφρα θέματα. Παραδοσιακά επιλέγεται γυναίκα όχι λόγω φύλου, αλλά γιατί οι τηλεθεατριες (που στατιστικά είναι η πλειοψηφία) μπορούν να ταυτιστούν καλύτερα. Αν θέλουν να διαφημίσουν κρέμες, ε πιστεύω η Δούκισσα έχει μεγαλύτερη επιρροή από το Λιάγκα

      Διαγραφή
  14. Να έχει τον Μπάκα κι άλλους δημοσιογράφους που θα κάνουν σύνδεση με το κοντρόλ για τα θέματα , αλλά και σχολιασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εξαιρετικό το τρέιλερ μπράβο ❤️ Θα σας βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τελειο το σχολιο του Steve13 πιο πανω για εναλλακτικό τίτλο εκπομπής ''Στον ανακριτή με τον Γιωργο Λιάγκα''! χαχαχαχα Ανετα θα ηταν πολύ προτότυπη επιλογή τίτλου και θα περιέγραφε ακριβώς το τι θέλει να κάνει ο Λιάγκας ως παρουσιαστής πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντως θα ήταν πιο σωστό να άλλαζαν τίτλο. Μετά από 9 χρόνια "Το Πρωινό" είναι Φαίη Λιάγκας. Τώρα η Δούκισσα φαίνεται σαν αντικαταστάτρια της Φαίης όπως φαινόταν η Μελέτη της Ελένης (αν και τα μεγέθη δεν είναι ίδια). Το τρέιλερ χαζοχαρουμενο (κλασικός ANT1) πιστεύω όμως ότι η εκπομπή θα πάει μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη διέλυαν το brand επειδή αποχώρησε η Σκορδά. Εκείνη το άλλαξε όταν αποχώρησε ο Λιάγκας; Για το τρέιλερ θα συμφωνήσω. Τα γνωστά, γλυκανάλατα του ΑΝΤ1.

      Διαγραφή
  18. πρωτον αυτες οι δυο που αναφερουν καποιοι(φωτεινη αρια) ειναι πανελιστες εμεις μιλαμε για αλλαγη προτυπου στην κεντρικη παρουσιαση.δευτερον πεστε μου τωρα οτι η μεση τηλεθεατρια ταυτιζεται με τη δουκισσα χαχαχα ναι αμα βαλουν ολες μια κρεμα θα γινουν δουκισσα κι θα βρουν κι τον πλουσιο γονο να παντευτουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν γίνει πειραματισμοί. Δανάη, Μπέττυ, πέρυσι Παπίλα. Εσένα δηλαδή σου φαίνεται τόσο ακραίο που για αυτά τα θέματα το κανάλι επέλέξε ένα όμορφο, λαμπερό πρόσωπο; Ποιον να έβαζε; Τον Μπάκα; Και στο λέω εγώ που η μέχρι τώρα τηλεοπτική πορεία της Δούκισσας δεν με έχει συγκινήσει. Θα έβαζα κάποια άλλη στη θέση της; Μάλλον ναι. Παρουσιαστής είναι όμως έτσι κι αλλιώς ο Λιάγκας, απλά υπήρχε κενό στο πρόσωπο που θα κάλυπτε τα γυναικεία.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !