Νέο μεγάλο ΟΧΙ στο πρωινό του ΣΚΑΙ...;

5



Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ χάθηκε και η Άση Μπήλιου απο το νέο πρωινό που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά. 

Έτσι με τα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που είναι πολύ κοντά στο τελικό οκ με τα στελέχη του ΑΝΤ1 φαίνεται οτι και η Άση Μπήλιου θέλει την σταθερότητα κι έτσι μένει στο STAR.

Για να δούμε πως θα απαντήσει η Σκορδά και ποια πρόσωπα θα αναλάβουν αυτές τις θέσεις...

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θέλω να γράψω κάτι για το πρωινό του ΣΚΑΪ. Αφού δεν υπάρχει ρήτρα τηλεθέασης όπως διάβασα, γιατί δεν προσπαθούν να βρουν νέα πρόσωπα,που δεν έχουν καεί από την υπερέκθεση, αλλά κάνουν προτάσεις στους ίδιους και τους ίδιους; Είναι μια καλή ευκαιρία αφού η Σκορδά θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου,να ανανεώσει λίγο την εκπομπή. Όχι μία από τα ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η φωτοπούλου ναι μεν δεν είναι καινουργιο πρόσωπο αλλά δεν έχει καεί από την υπερέκθεση, αν ισχύει φυσικά ότι έκλεισε. Καη καμπούρη επέστρεψε πέρυσι και ταίριαξαι πολύ καλά στη δανάη.

      Διαγραφή
  2. Συγγνώμη ,πίστεψε κανείς ότι η Σκορδά υπέγραψε ρήτρα τηλεθέασης;;;😂😂😂😂Που τα πουλάνε αυτά......Δηλαδή θα την χρυσοπληρωνουν για να κάνει την όμορφη να χαζογελάει,να αντιγράφει κάκιστα Μενεγάκη,να μην μπορεί να ολοκληρώσει πρόταση λέγοντας μόνο ένα ατελείωτο "εεεεεεεε","ποποποποπο","σαφώς","βρε παιδί μου" ..και να πετάει και μια "ενσυναίσθηση "στο άκυρο και άκαιρο..,,😂😂😂 για να κάνει μονοψήφια τηλεθεαση.😂😂😂Ποια μαματζερ βγάζει αυτές τις ...χαζομάρες"φήμες"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπέζας το έγραψε σε ρεπορτάζ του που ανήκει στον όμιλο κοκλωνη. Όποτε δεν είχε κανένα συμφέρον να το γράψει αυτό υπέρ της. Αν ισχύει ή όχι ρωτά το Μπέζα

      Διαγραφή
  3. Μάλλον θα γίνει και αυτή Πατέρα νούμερο 2 που αλλάζουν οι παρουσιαστές στην εκπομπή αλλά αυτή εκεί έχει μόνιμο στασίδι. Θα φύγει όταν το αποφασίσει η ίδια. Από την άλλη γιατί η Μπήλιου να φύγει από το ΣΤΑΡ και να πάει στο ΣΚΑΙ όταν της έχουν φερθεί τόσο χρόνια καλά και της έχουν δώσει ότι ζητά; Γιατί να αφήσει αυτή την σταθερότητα και ένα περιβάλλον που την σέβεται; Για το νέο ξεκίνημα της Σκορδά ή τα περισσότερα λεφτά που μάλλον της έδιναν. Σιγά! Καλά έκανε και έβαλε πάνω απ' όλα τις συνθήκες όπου εργάζεται, τους ανθρώπους και την σταθερότητα και ασφάλεια που νιώθει.
    Πέρα από αυτό αντί τα κανάλια να σκέφτονται να καταργήσουν την μαγειρική ίσως να ήταν προτιμότερη η μείωση της στήλης της αστρολογίας. Αλλά θα πεταχτείτε να μου πείτε πως κάνει νούμερα και ότι κάνει νούμερα δεν πειράζεται ή καταργείται. Σωστό και αυτό. Πάντα καταλήγουμε πως ο τηλεθεατής είναι υπεύθυνος για τα όποια χάλια στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !