Μαρία Καβογιάννη: Στον ΑΝΤ1, στο MEGA αλλά και στην ΕΡΤ

4



Μετά τους πολύ καλούς ηθοποιούς, έρχονται οι ακόμα καλύτεροι! Μια νέα σειρά, με τίτλο «Ζωή», έχει ήδη ετοιμάσει η streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ και θα την παρουσιάσει σύντομα στο κοινό.

Πρόκειται για τη ζωή μιας περήφανης γυναίκας, που δουλεύει σκληρά, αντιμετωπίζοντας κυρίως ανθρώπους που τη βασανίζουν ή την εκμεταλλεύονται. Η Ζωή, γυρίζοντας ένα βράδυ σπίτι κουρασμένη, πέφτει θύμα δυστυχήματος. Χάνει τη ζωή της, προς μεγάλη χαρά των υπολοίπων –όχι όλων–, αλλά με κάποιον μεταφυσικό τρόπο επιστρέφει στο σώμα μιας άλλης γυναίκας. Η Ζωή θα προσπαθήσει να πάρει τη ζωή της πίσω και να τη δει πια από άλλη διάσταση. Η έξοχη Μαρία Καβογιάννη υποδύεται και τους δύο ρόλους. Ανάμεσα σε άλλους, συμμετέχουν οι Ευδοκία Ρουμελιώτη και Κώστας Φιλίππογλου. Το σενάριο της σειράς υπογράφει η Δωροθέα Πασχαλίδου και την επιμέλεια του σεναρίου ο Γιώργος Καραμίχος.

Εκτός των άλλων, η Μαρία Καβογιάννη θα βρίσκεται δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, στη σειρά «Μαέστρο», που θα δούμε στις αρχές του Σεπτέμβρη, στο Μεγάλο Κανάλι, με την ιστορία να διαδραματίζεται στους Παξούς.

Εκτός από το Mega, όμως, η Μαρία Καβογιάννη θα βρίσκεται και στην ΕΡΤ, σε μια σειρά αγαπημένη, που έχει ήδη ξεσηκώσει τους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης. Το «Νησί 2» της Βικτόρια Χίσλοπ ζωντανεύει στη μικρή οθόνη, με τον τίτλο «Μία νύχτα του Αυγούστου». Η υπέροχη Μαρία Καβογιάννη θα έχει και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πηγή:Ντέπυ Γκολεμά Secret

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ωραια σειρα ακουγεται η ''Ζωη''! Επισης, η Καβογιαννη θα κανει και guest στο ''Μαιρη,Μαιρη,Μαιρη''. 4απλη παρουσία, κι ακομα δεν ειναι αρκετη. Υπεροχη ηθοποιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ «ΖΩΗ»; Η σειρά, 12 επεισοδίων, προετοιμαζόταν τον Απρίλιο-Μάιο από τον ΣΚΑΪ με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου. Τελικά λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων η Ράντου αποχώρησε και η σειρά πάγωσε. Τον προηγούμενο μήνα δημοσιεύματα έγραφαν πως τελικά θα προβληθεί από τον ANT1+ με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Καβογιάννη και τις τελευταίες δυο μέρες δυο τηλεοπτικά site γράφουν πως η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο στον ΣΚΑΪ και θα ολοκληρωθεί στο Α’ μισό της σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουλό. Άλλοι αναφέρουν πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα και κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ μαζί με Γλυκάνισο, Στοργή και Άγρια Γη και άλλοι λένε ότι τα δικαιώματα έχει ο ANT1+.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην πλατφόρμα του ant1 θα είναι λογικά η "Ζωή" γιατί δεν υπάρχει κανένα promo πουθενά στην τηλεόραση.Αν και ακούγεται αδιάφορο και απο το cast μόνο η Καβογιάννη έχει ενδιαφερον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !