Σασμός spoiler: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο!

8


 Όπως και στον πρώτο κύκλο έτσι και στον δεύτερο οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη όμως ο πόνος και ο θρήνος θα είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν έως ότου βέβαια έρθει ο πολυπόθητος σασμός!


 Ο νέος κύκλος θα φέρει νέους θανάτους που θα συγκλονίσουν τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους ήρωες. Δεν θα φέρει όμως μόνο θρήνο αλλά και στενοχώρια καθώς ένας μεγάλος καβγάς θα ξεσπάσει και θα είναι η αφορμή ένα ζευγάρι να φτάσει στον οριστικό χωρισμό!


Ο Σταύρος μην αντέχοντας άλλο τόσο τη συμπεριφορά της Αργυρώς όσο και την κοροϊδία που εισέπραξε από τον Αστέρη θα ξεσπάσει πάνω του και οι δυο τους θα έρθουν στα χέρια.


Όλα θα ξεκινήσουν από την κατάσταση που θα βρεθεί η Αργυρώ μετά το θάνατο του Άγγελου και φυσικά τη σύλληψη του Μαθιού. Οργισμένος ο Σταύρος έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του και όλο αυτό το παιχνίδι που έπαιξε εις βάρος του ο Αστέρης, αλλά και βλέποντας την Αργυρώ να υποφέρει, θα ξεσπάσει άγρια πάνω του.


Αυτός ο καβγάς όμως θα φέρει και το οριστικό τέλος στη σχέση του Σταύρου με την Αργυρώ αφού μετά από αυτό το σκηνικό θα αποφασίσει να φύγει για τα Γιάννενα.


Έτσι η Αργυρώ εκτός από το θάνατο του Άγγελου και την οργή της για τους Σταματάκηδες θα έχει να διαχειριστεί και τον χωρισμό της.


Ένας χωρισμό που ουδείς περίμενε.


Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ισχύει ότι του χρόνου η σειρά θα προβάλετε για 2 ώρες; απ' το Πάσχα ακόμη κυκλοφορεί αυτή η φήμη, αλλά ας ελπίσουμε να μειωθούν οι διαφημίσεις, είναι απαράδεκτο στην 1,5 ώρα προβολής η μισή να είναι 3 δεκάλεπτα διαφημίσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανυπομονούμε!!!! Όντως αυτό με τις διαφημίσεις είναι εκνευριστικό. Αλλά δυστυχώς αυτά έχουν τα προγράμματα με υψηλή τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για έναν μόνο λόγο ανυπομονώ να φύγει το καλοκαίρι και να έρθει το φθινόπωρο. Για να ξεκινήσει ο σασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην ανυπομονείς γιατί θα δεις τον Σασμό με χαμηλότερη τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρχισε πάλι ο μάντης τις προφητείες του. Πέρυσι το φθινόπωρο προέβλεπε ότι ο σασμός θα πατώσει.

      Διαγραφή
    2. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Λες μπούρδες.

      Διαγραφή
  5. Γιώργο ισχύει ότι ο Β κύκλος θα κάνει πρεμιέρα 19 Σεπτεμβρίου; Αρχίσανε κάποια σάιτ να βγάζουν ημερομηνία αλλά προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανένα γιατί ο καθένας γράφει ότι του κατέβει.. μόνο TV NEA με κλειστά μάτια!
    Αν μπορείς σε παρακαλώ προσθεσε δυνατότητα εγγραφής ειδοποιήσεων για κάθε σημαντικό άρθρο που ανεβάζεις όπως τα μεγάλα δημοσιογραφικά σάιτ πχ πρώτο θέμα. Αλλά όπως και να χει μπαίνω συχνά δεν χάνω καμία είδηση, συνέχισε έτσι δυνατά!! TV NEA FOREVER ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε!! Ναι ισχύει! Ο προγραμματισμός με τα μέχρι τώρα δεδομένα θέλουν όλα τα κανάλια να ξεκινούν 19 Σεπτεμβρίου. Πιθανόν ο Σασμός να ξεκινήσει Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !