Νέα μεταγραφή: Απο το MEGA στο OPEN...

0


Ο Μανώλης Κλωνάρης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον νέο του ρόλο στη σειρά "Κόκκινο Ποτάμι", την οποία και σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης. 

Είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους ηθοποιούς, τον οποίο και παρακολουθήσαμε την φετινή σεζόν μέσα από τον ρόλο του Ανέστη στην τηλεοπτική σειρά "Η Γη της Ελιάς".

Ο Μανώλης Κλωνάρης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Open Weekned" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά σχέδιά του, αλλά και γενικότερα το πως είναι ο ίδιος σαν χαρακτήρας και τι στάση κρατά απέναντι στα πράγματα. Ο ίδιος αποκάλυψε τα πάντα για τον ρόλο του Λουκά, τον οποίο και θα υποδυθεί στην τηλεοπτική σειρά "Το Κόκκινο Ποτάμι", ενώ μίλησε και για την αντίδρασή του όταν τον ενημέρωσαν ότι κατάφερε να πάρει τον συγκεκριμένο ρόλο. 


Ο Μανώλης Κλωνάρης είπε χαρακτηριστικά: "Θα υποδυθώ τον Λουκά. Φαινομενικά δείχνει ένας πολύ περίεργος και σκληρός άνθρωπος, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Νομίζω ότι και εκείνος είναι ένας πονεμένος άνθρωπος, μιας και είναι και εκείνος πρόσφυγας και έφυγε από τον Πόντο στην Θεσσαλονίκη. Τον γνωρίζουμε στο λιμάνι, που υποδέχεται τους πρόσφυγες, έχει κάποια θέματα με τον τζόγο. Εμένα αυτοί οι ήρωες με συγκινούν πολύ και πάντοτε προσπαθώ να τους δίνω μια άλλη υπόσταση και ένα στοιχείο του χαρακτήρα τους, που δεν φαίνεται από την αρχή... Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι πολύ βοηθητικός και συνέχεια με συμβουλεύει για να γίνομαι και εγώ καλύτερος. Τον ευχαριστώ και τον εκτιμώ πολύ..."

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !