Λόγω lead in ξεκόλλησε απ' τα μονοψήφια η Κλινική του ΑΝΤ1... Δείτε την τηλεθέαση στο Prime Time! (12/7/2022)

21
 

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

 Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες : 

Πρόγραμμα 18-54 


Η ΚΛΙΝΙΚΗ 11.0
VELVET 4.4
THE 2NIGHT SHOW-BEST OF 9.0
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ (E) 12.2
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ  (E) 12.7
TAINIA ALPHA 14.7
TWO AND A HALF MEN 9.5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 11.8
ΑΠΙΣΤΟΣ 6.7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 6.9
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 10.0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN  5,4
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ (Ε) 18.3
ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ (Ε) 18.2
SAFE SEX (Ε) 11.0
NIGHT OUT 12.1
Ο ΟΡΚΟΣ 2.0

ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 13% στο συνολικό κοινό η κλινική. Μια χαρά είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να έχεις ξοδέψει χρήματα για νέο πρόγραμμα και το αποτέλεσμα να είναι μια χαμηλού επιπέδου σειρά-αντιγραφή και να σε κερδίζουν τα άλλα κανάλια με σειρές σε χιλιοστή επανάληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oi epanalipseis tou mega tha piasoun 20ari sok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο γενικό σύνολο έχει διψήφιο από την αρχή. Επίσης, ήταν το δεύτερο επεισόδιο. Καλά είναι οι εμμονές. Αφήστε τον κόσμο να δουλέψει και δείτε ό,τι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτα νούμερα για τις επαναλήψεις του Mega. Παρότι προβάλλονται καθε χρόνο καταφέρνουν και σαρώνουν ακομα. Οπως αντίστοιχα γίνεται και με το Κωνσταντίνου και Ελένης στον αντ1 τοσα χρόνια.
    Ημουν σίγουρος οτι θα πάνε καλά, ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει. Το ότι βέβαια μας προκαλούν γέλιο και προβάλλονται μονο σειρές περασμένων δεκαετιών και οχι πρόσφατες , θα έπρεπε να μας προβληματίσει και εμάς και τους ''τηλεοπτικούς΄''..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η κλινική έχει μια κάποια τηλεθεαση για το καραγκιοζιλίκι και για το γέλιο που προσφέρει. Είναι τόσο κακό προϊόν που έχει ένα ενδιαφέρον.
    Ας μη γελιόμαστε, το κριντζ έχει χτυπήσει κόκκινο.
    Μια βόλτα από το χασταγκ στο twitter και θα καταλάβετε για ποιο λόγο έκανε διψήφιο. Τετοιο κοροιδιλικι για σειρά δεν έχει ξαναυπαρξει.
    Και παίρνει η μπάλα και τον Αντ1 plus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι επαναλήψεις του μεγκα από το πρωί μέχρι το βράδυ κυριαρχούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γηροκομείο είχε εχθές όχι night out

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο αντεννα ξερει ποσο αθλιο ειναι το κοινο που βλεπει και του σερβιρει αυτο..μην κλαιγεστε...εσεις το θελετε και θα το πατε στο 15...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα το άθλιο κοινό είναι και του Άλφα που τόσα χρόνια σερβίρει τις οικογενειακές ιστορίες. Αλλά ακόμα ποιό άθλιος είσαι εσύ και οι όμοιοι σου που υποτιμάτε τους τηλεθεατές που παρακολουθούν τις σειρές αυτές. Δεν πειράζει μείνετε με τις επαλείψεις του Μέγκα και το γηροκομείο.

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και θα μείνουμε με τις επαναλήψεις του μέγκα(και άλλα κανάλια έχουν επαναλήψεις αλλά του μέγκα σε τσούζουν) και το γηροκομείο(ακόμα και το άθλιο γηροκομείο είναι πολύ καλύτερο από την κλινική) γιατί είναι πολύ καλύτερα από την κλινική που είναι ίσως η χειρότερη και πιο πρόχειροδουλεμένη σειρά που έχει βγει ποτέ. Ακόμα και οι χαμηλού επιπέδου οικογενειακές ιστορίες είναι πολύ καλύτερες. Άλλωστε και η κλινική μια αντιγραφή των οικογενειακών ιστοριών είναι απλώς είναι κάκιστη αντιγραφή και ακόμα πιο χαμηλού επιπέδου.

      Διαγραφή
  10. Μην εκπλήσσεστε ότι ο Αντέννα έχει την κλινική. Μην ξεχνάτε και τη σειρά του Σεφερλή. Αυτός είναι ο Αντέννα και αντίστοιχο το κοινό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι μας χαλάει ο Σεφερλής και η κλινική ενώ το γηροκομείο με τον Ψινάκη είναι μες την ποιότητα. Α ρε κακομοίρηδες. Γράφετε απλά για να κράξετε.

      Διαγραφή
    2. Ε ναι! Το γηροκομείο είναι πολύ καλύτερο από τον Σεφερλή και την κλινική. Έχει καλύτερο χιούμορ, καλύτερες «ερμηνείες» και μαθαίνεις και καμία πληροφορία για κανέναν σταρ. Αν ήταν στον αντ1 σίγουρα θα το αποθέωνες.

      Διαγραφή
  11. Η Κλινική, ανεξάρτητα από το αν είναι κακό ή καλό προϊόν, που στο κάτω κάτω αυτό είναι και υποκειμενικό, απευθύνεται σε ένα μεγαλύτερο ηλικιακά κοινό, εξ' ού και η μεγαλύτερη έως τώρα δυναμική στο γενικό σύνολο. Σίγουρα υπάρχουν τηλεθεατές οι οποίοι θα θέλουν να το παρακολουθούν για το δικό τους λόγο. Προσωπικά, παρακολουθούσα κατά το παρελθόν σειρές της ΕΡΤ (Σχεδόν Ποτέ, Μόνο Εσύ), του Star (Ουδέν πρόβλημα, Άρωμα Γυναίκας), ALPHA (Ου μοιχεύσεις) κ.α. που όχι τηλεθέαση δεν έκαναν, αλλά πολλές από αυτές δεν υπάρχουν και στο διαδίκτυο ως αρχείο. Και γενικά ό,τι και να παρακολουθεί κάποιος και να το κόβουν είναι άσχημο για τον ίδιο. Δε σημαίνει πως κάτι πρέπει να αρέσει σε όλους. Είτε κοροϊδεύουν την Κλινική είτε όχι, αυτή τη στιγμή στη συγκεκριμένη ζώνη φέρνει προς το παρόν μεγαλύτερα νούμερα από ό,τι το προηγούμενο πρόγραμμα που είχε ο σταθμός στην ώρα αυτή και αποκτά παρ' όλη την κατακραυγή ένα κοινό. Τώρα αν το κοινό, την κράζει, τη θαυμάζει, ή την παρακολουθεί απλά για να περνάει την ώρα του είναι σεβαστό. Πρόκειται για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και τη Δευτέρα το ίδιο lead in πήρε. Άρα δεν πιστεύω ότι η αύξηση των ποσοστών της Κλινικής οφείλεται στο lead in. Καλά το Open έκανε απίστευτα νούμερα με την ταινία. Διψήφιο νούμερο είναι εξωπραγματικό για την prime time ζώνη του καναλιού. Οι επαναλήψεις στο Μακεδονία TV πόσο έκαναν; Σταθερή αξία οι επαναλήψεις των ελληνικών σειρών του MEGA. Το τούρκικο στον ΣΚΑΪ άπατο πάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γηροκομείο είχε χθες, όχι Night out. Επίσης, ο Όρκος στην ΕΡΤ ήταν επανάληψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρέπει να καθίσω μια μέρα να δω την Κλινική για να την σχολιάσω. Είναι άδικο να πω το οτιδήποτε χωρίς να έχω δει ούτε ένα λεπτό. Έχω δει βέβαια τρέιλερ και το νιώθω πως δεν θα μου αρέσει και μάλλον δεν θα αντέξω να την δω ολόκληρη αλλά το δίκαιο είναι να την δω πρώτα πριν πω γνώμη.
    Πείτε ότι θέλετε αλλά πολύ τα χάρηκα τα νούμερα του τούρκικου. Εύχομαι να πάει ακόμα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάλι λάθος (Ε) διάλεξε ο ANT1. Άκου εκεί The 2Night Show - Best Of, που και πέρυσι έκανε πάλι μονοψήφια το καλοκαίρι.
    Εντωμεταξύ Ταινία 80' s στον ALPHA 14,7% (23:45-01:30). Και εδώ συμβαίνει το εξής ΠΑΡΑΔΟΞΟ. Άτομα που παρακολουθούν τις βιντεοταινίες του ALPHA μεσημέρι και βράδυ λένε ότι δεν είναι η original κοπιά αλλά αυτή που υπάρχει στο youtube, σε συγκεκριμένο κανάλι, με ακόμη χειρότερη ποιότητα. Δεν ξέρω τι παίζει με τα δικαιώματα και τους παραγωγούς. Τηλεθεατές έκαναν και σχόλια στο instagram του καναλιού γι' αυτό τα οποία σβηνόντουσαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό είναι η απάντηση σε αυτούς που λένε ότι το lead in δεν παίζει κανένα ρόλο αν και οι Μέλισσες είχαν δυνατό lead in όλη την χρονιά δεν θα πεφταν στο 19% αλλά θα έκαναν 30% και πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πολλά προγράμματα που είχαν χαμηλό λιντ ιν και το ανέβαζαν στα ύψη πχ σασμός, τροχός της τύχης, Ευαγγελάτος, κλπ. και άλλα που είχαν δυνατό λιντ ιν και το έριχναν στα τάρταρα, πχ ήλιος, φάρμα, σκοτεινή θάλασσα, κα.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !