FORMULA 1 – Το Γκραν Πρι της Αυστρίας στην ΕΡΤ

0


Μετά τον εκπληκτικό αγώνα του Σίλβερστον η δράση της Formula 1 συνεχίζεται χωρίς διάλειμμα. Η πίστα Red Bull Ring στην Αυστρία, θα φιλοξενήσει τον 11ο αγώνα της χρονιάς το τριήμερο 8-10 Ιουλίου 2022.

To Γκραν Πρι της Αυστρίας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ Sports μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX (ελεύθερες δοκιμές) και την ΕΡΤ2 (κατατακτήριες δοκιμές, Sprint και αγώνας).
Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, στις 15:50.
Στην περιγραφή και στον σχολιασμό, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, Νίκος Κορόβηλας, Ηλίας Παπαϊωάννου και Άγγελος Σταθακόπουλος.


EPA / CHRISTIAN BRUNA
Η Red Bull πηγαίνει στην έδρα της με σημαντική διαφορά στο πρωτάθλημα κατασκευαστών και οι πιλότοι της, Μαξ Φερστάπεν και Σέρχιο Πέρεζ, κατέχουν τις δύο πρώτες θέσεις αντίστοιχα, στη βαθμολογία των οδηγών.
Ο Μαξ Φερστάπεν πέρυσι πήρε την pole position και κέρδισε και τους δύο αγώνες που διοργανώθηκαν στην Αυστρία κι ελπίζει, αν δεν έχει τα προβλήματα του Σίλβερστον, να επιστρέψει στις νίκες.
Ο Σέρχιο Πέρεζ θα ήθελε μια νίκη για να πλησιάσει τον Φερστάπεν και κυρίως να ξεφύγει από τον Σαρλ Λεκλέρ που τον ακολουθεί.
Ο Λεκλέρ θέλει σίγουρα να αφήσει πίσω του την απογοήτευση του Σίλβερστον σε μια πίστα όπου μετρά 6 συμμετοχές και μόλις δύο φορές έχει τερματίσει 2ος.
Ο Κάρλος Σάινθ, μετά την 1η νίκη της καριέρας του, θα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πιέσει τον Σαρλ Λεκλέρ κυρίως, για τη θέση του κάθε πιλότου στη Scuderia. Στη Mercedes, παρά τις πρόσφατες επιτυχημένες αναβαθμίσεις, μιλούν ήδη για έναν δύσκολο αγώνα, σε μια πίστα που δεν ταιριάζει στο μονοθέσιό τους.
Σε όλα τα παραπάνω, προσθέτουμε και το γεγονός πως είναι ο 2ος αγώνας της χρονιάς που τα χρονομετρημένα είναι την Παρασκευή, καθώς το Σάββατο θα διεξαχθεί ο αγώνας Sprint. Αναμένεται «καυτό» τριήμερο στην Αυστρία και στο Red Bull Ring, ακριβώς στη μέση του πρωταθλήματος.


EPA / CHRISTIAN BRUNA
ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ ΑΥΣΤΡΙΑΣ – ΩΡΑΡΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΔΟΚΙΜΩΝ, SPRINT ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ
Παρασκευή 8/7/2022
Ελεύθερες Δοκιμές 1: 14:30-15:30 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Κατατακτήριες Δοκιμές: 17:55-19:15 (ΕΡΤ2)

Σάββατο 9/7/2022
Ελεύθερες Δοκιμές 2: 13:30-14:30 (ΕΡΤ Sports μέσω ERTFLIX)
Αγώνας Sprint: 17:25-18:45 (ΕΡΤ2)

Κυριακή 10/7/2022
Αγώνας: 15:50 (ΕΡΤ2)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !