Το αντίο του Καμπουράκη από τον ΣΚΑΪ και τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια...

2

 



Ο Δημήτρης Καμπουράκης αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ με ένα συγκινητικό μήνυμα, ενώ εξίσου φορτισμένη ήταν και η συμπαρουσιάστριά του, Λένα Φλυτζάνη.


«Εντάξει, αυτό ήταν. Τελειώνει η εκπομπή. Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά αλλά εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί έχω μια σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση. Έτσι, ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Καμπουράκης στο φινάλε της εκπομπής «ΣΚ Παρέα», το μεσημέρι του Σαββάτου (22/7).


«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους», είπε με εμφανή συγκίνηση ο Δημήτρης Καμπουράκης. «Κι εσένα Λένα μου», αναφερόμενος στη συμπαρουσιάστριά του Λένα Φλυτζάνη, «ήσουν καταπληκτική. Και τα παιδιά όλα, και στο κοντρόλ, και όλους τους συναδέλφους μπροστά και πίσω από τις κάμερες».


«Σας ευχαριστώ πολύ όλους, χάρηκα που συνεργαστήκαμε... Η πιάτσα μας μικρή είναι, εδώ θα ξαναβρεθούμε» ανέφερε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής αναμένεται να λέει την πρωινή του καλημέρα μέσα από την συχνότητα του OPEN (7 με 9:50), όπου και θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απ' το κακό στο χειρότερο.. άκουσε κει θα κάνει εκπομπή στο OPEN! Όλοι κοιτάνε να φύγουν από κει κι αυτός θα πάει εκεί, δεν πάμε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι όλοι παιδί μου; Πολύ Κοκλώνη και πρωινάδικά βλέπεις. Στο ενημερωτικό κομμάτι οι περισσότεροι που έφυγαν από εκεί δεν το έκαναν από επιλογή τους και αυτοί που πήγαν στη θέση τους είναι γνωστοί δημοσιογράφοι με πολλά χρόνια στο χώρο.
      Μοναδική εξαίρεση η Μαυραγάνη που έχει μια εξαιρετική πρόταση από τον αντ1 για να αναλάβει το Καλημέρα Ελλάδα μελλοντικά, τη μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !