Μανούσος Μανουσάκης: Δε βρέθηκε το φορτηγό του Κόκκινου Ποταμιού...

0



Λανθασμένη ήταν η πληροφορία που  κυκλοφόρησε χθες το πρωί ότι βρέθηκε το φορτηγό με τον εξοπλισμό και το υλικό της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Ο σκηνοθέτης της σειράς μας εξήγησε στον Άκη Φωτόπουλο στο youfly πως ακριβώς έχει η όλη κατάσταση: 

«Τα μόνα πράγματα που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής είναι κάποια μηχανήματα τα οποία πετάχθηκαν μέσα σε ένα λασποχώραφο. Άλλα είναι κατεστραμμένα και άλλα όχι. Το φορτηγό έχει εξαφανιστεί  όπως και οι σκληροί δίσκοι με το υλικό της δουλειάς  που είναι και το σημαντικότερο μιας και αφορά γυρίσματα τεσσάρων ημερών στη  Ξάνθη.

 
Τονίζω ότι είναι ψευδής η είδηση ότι βρέθηκε το φορτηγό. Η αναζήτηση του φορτηγού συνεχίζεται και με την ευκαιρία αυτή κάνω έκκληση στο κόσμο να μας βοηθήσει. Να έχουν το νου τους και μόλις δούνε κάτι σχετικό να ειδοποιήσουν τις αστυνομικές αρχές».

 
Κατά τα άλλα ο κ. Μανουσάκης έκανε γυρίσματα σήμερα στη Βέροια για τις ανάγκες της σειράς ενώ αυτή την ώρα είναι καθ’ οδόν για την Αθήνα.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Δευτέρα τα  ξημερώματα εκλάπη έξω από ξενοδοχείο ‘Έλενα’ της Ξάνθης το φορτηγό της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» με όλο τον εξοπλισμό της παραγωγής. Το φορτηγό είναι μάρκας Mercedes, λευκό, με αριθμό πινακίδας ΝΧΑ 1447. Στο μπροστινό πάνω μέρος γράφει “ΆΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ” με κόκκινα γράμματα και στο πίσω μέρος του φορτηγού γράφει “Καμπόσος Μεταφορές”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !