Ποσειδώνας Γιαννόπουλο για Μαρία Μπακοδήμου: «Αναρωτιέμαι για ποιο λόγο η Ιωάννα Μαλέσκου δέχθηκε αυτή την επίθεση»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” για τη μουσική του σήμερα, για τη δική του εμπειρία στον χώρο, αλλά και για την εκπομπή “Love It”, με την Ιωάννα Μαλέσκου.


"Όλα αυτά τα χρόνια στη δουλειά είχα τη δική μου τρέλα. Μία από τις τρέλες μου ήταν ότι τα έλεγα πάντα χύμα, με αυτό κλείνεις και πολλές πόρτες στον εαυτό σου. Κάποια στιγμή είχα ψυχραθεί με την Άννα Βίσση, είχε βγάλει έναν δίσκο που εμένα δεν μου άρεσε, μου είχε φανεί μέτριος και λίγο. Τη βραδιά που τραγούδησε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή εγώ έκανα χιούμορ για το κλίμα που επικρατούσε.

Αυτό το "έλα μωρέ μας βγάζανε πως δεν τα πάμε καλά", είχα σχολιάσει στα social, "Ελάτε κορίτσια μη μας κάνετε πλάκα, υπήρχε και παρά υπήρχε κόντρα". Είχαν κόντρα έντονα. Πήγαινες στο μαγαζί που ήταν η μία και αν ήσουν πρώτο τραπέζι είχες στον νου σου πόσο θα εκδηλωθείς, μη σε παρεξηγήσουν ότι είσαι σε κάποιο από τα δύο στρατόπεδο" δήλωσε αρχικά.

Συνεχίζοντας στα τηλεοπτικά, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε: "Ήταν μία δύσκολη χρονιά για τη θεματολογία που έπρεπε να διαχειριστούμε οι ψυχαγωγικές εκπομπές. Όμως ήταν μία εξαιρετική σεζόν γιατί είχα μία καταπληκτική συνεργασία με την Ιωάννα Μαλέσκου, πραγματικά ήταν υποδειγματική συνεργασία.

Είναι εξαιρετικό πρόσωπο, πραγματικά νομίζω ότι για πολλά χρόνια θα αναρωτιέμαι για ποιον λόγο έχει δεχτεί τέτοια επίθεση. Πόσο επαγγελματισμό πρέπει να έχει μία γυναίκα η οποία έχει καταφέρει να μην επιβαρύνει τους συνεργάτες της ούτε μία μέρα, με μία κακή διάθεση; Ο Δημήτρης Παπανώτας ήταν πολύ σκληρός μαζί της, και θεωρώ ότι δεν ήταν απαραίτητο".

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εστίασε στην εκπομπή Love It και στις αλλαγές που έρχονται τη νέα σεζόν. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα από τα επικρατέστερα πρόσωπα για την καθημερινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος δήλωσε:

«Μου αρέσει πολύ η Μαρία Μπακοδήμου, είμαστε και της ίδιας γενιάς. Χαίρομαι που επιστρέφει στην τηλεόραση. Μακάρι να γύριζε σε άλλη ζώνη και όχι στη δική μας. (γέλιο) Θα συμμετείχα στην εκπομπή της, αλλά κατανοώ πως το κανάλι δε θέλει πρόσωπα από το προηγούμενο σκηνικό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !